Το κίνητρο του Άρη

Το κίνητρο του Άρη

Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα και να μείνει μόνη στη κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ενα ντέρμπι με έπαθλο την μοναξιά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τον νικητή.

Ο Άρης δεν έχει προβλήματα απουσιών. Αυτό που έχει, όμως, είναι μεγάλο κίνητρο για να κερδίσει το ντέρμπι. Να διατηρήσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα και να πάρει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα μετρηθεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έχοντας, όμως, να αποδείξει πράγματα μόνο στον εαυτό της και σε κανέναν άλλον.

Για τις προσδοκίες που ο ίδιος ο Άρης έχει δημιουργήσει με την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Για το χαμόγελο που έχει σχηματίσει στο πρόσωπο των οπαδών του.

Τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες και το τεχνικό τιμ προετοιμάστηκαν με απόλυτη συγκέντρωση για το σημερινό παιχνίδι. Αυτό θα είναι ευχής έργο να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα το βράδυ.

Ο τρόπος που θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί, επίσης, ερωτηματικό. Ο Άκης Μάντζιος, πάντως, τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα στον τομέα της τακτικής.

Είναι σημαντικό ο Άρης να μην αποπροσανατολιστεί από τις απουσίες του Ολυμπιακού ή από το οτι ο αντίπαλος σαφώς και είναι πιο κουρασμένος, έχοντας δώσει ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων την Τετάρτη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων είναι και το σημερινό για τον Άρη. Που έχει όμως την ποιότητα στο ρόστερ και το μομέντουμ για να ανταποκριθεί.

Αν καταφέρει να έχει και το ίδιο «καθαρό» μυαλό που τον οδήγησε στα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα, τότε έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

ΥΓ. Πολύ άτυχος είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης που αυτή η πορεία του Άρη έπεσε πάνω στην πανδημία του κορονωϊου. Τα εισιτήρια του σημερινού ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είχαν εξαντληθεί σε ώρες.

ΥΓ1. Αλήθεια εσείς που λέτε τις βλακείες σας, καφενειακού επιπέδου, δεξιά και αριστερά, σήμερα ποιόν θα υποστηρίζετε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ