Δεν μπορούν να αγγίξουν τον Άρη

Δεν μπορούν να αγγίξουν τον Άρη

Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να χαλάσουν το κλίμα η ομάδα του Μάντζιου με νίκη την Τετάρτη επί της ΑΕΛ θα επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι λογικό μια μεγάλη, μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Άρης να έχει εχθρούς. Κάποιους που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι οτι η ομάδα βγάζει υγεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Χειρότεροι, βέβαια, από τους εχθρούς είναι αυτοί που κρυμμένοι κάτω από τον μανδύα της «ουδετερότητας» και διατυμπανίζοντας οτι ενδιαφέρονται για το καλό του Άρη, θέλουν να του δημιουργήσουν προβλήματα.

Γιατί ο Άρης είναι τόσο μεγάλο μέγεθος που τους δημιουργεί πρόβλημα στα σχέδια που έκαναν με το μυαλό τους. Για να το πετύχουν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την στεναχώρια του κόσμου μετά από μια ήττα από τον Ολυμπιακό.

Σε ενα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 2-2. Τότε βέβαια θα έλεγαν άλλα…

Το μόνο που καταφέρνουν, βέβαια, πετώντας λάσπη είναι να λερώνουν ακόμα περισσότερο τα χέρια τους. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να τον αγγίξουν. Άδικος ο κόπος.

Το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια ανάμεσα σε παίκτες, τεχνικό τιμ και ολα τα μέλη του προσωπικού και η ενότητα του κόσμου, είναι τα μεγάλα όπλα του Άρη τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό είναι κάτι που δεν διαταράσσεται εύκολα. Θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό θα γίνει ξεκάθαρο και στα επόμενα παιχνίδια.

Αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Άρης είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Λάρισα.

Μια νίκη που θα αναγκάσει εχθρούς και «φίλους» να τον βλέπουν και πάλι στη κορυφή της βαθμολογίας.

ΥΓ. Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

ΥΓ1. Τελικά, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ