Άρης : Υποχρεωμένος να τους βάλει

Άρης : Υποχρεωμένος να τους βάλει

Το αναμενόμενο ντεμπούτο των Χαντί και Μπαστακού και το θέμα του Διαμαντόπουλου.

Ο Άρης έφτανε με περισσή ευκολία στην μεγάλη περιοχή της Βέροιας, όμως, είχε πρόβλημα τόσο στην τελική πάσα, όσο και στο τελείωμα των φάσεων. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την άσχημη μέρα στην οποία βρέθηκε ο Διαμαντόπουλος, είχαν ως αποτέλεσμα να κάνει θρίλερ ένα παιχνίδι που έπρεπε βάση της απόδοσης των δυο ομάδων να κερδίσει εύκολα.

Καταλαβαίνω εν μέρει τα παράπονα μερίδας του κόσμου αλλά δεν συμφωνώ μαζί τους, σε ότι αφορά την παρουσία του Διαμαντόπουλου. Ποτέ δεν ήταν ο επιθετικός περιοχής. Το αν έφτασε ο Άρης να τον χρησιμοποιεί εκεί, γιατί δεν έχει άλλον ή γιατί ο προπονητής δεν εμπιστευόταν τον Καπνίδη, δεν είναι δική του ευθύνη.

Αντίθετα, υπάρχει κράξιμο για έναν ποδοσφαιριστή που σαν δεύτερος επιθετικός μπορεί να σου κρατήσει την μπάλα, να περάσει κάθετη πάσα και να σου βάλει και οκτώ με δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Ένα παίκτη που με την παρουσία του Μπαστακού, πιθανότατα θα ελευθερωθεί ακόμα περισσότερο.

Με την εικόνα που είχε μεσοεπιθετικά ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι ο Χαντί και ο Μπαστακός θα κάνουν ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Σπάρτη. Πολύ απλά γιατί ο Άρης επιβάλλεται να πάρει νέες ιδέες στο παιχνίδι του. Με τον διεθνή με την εθνική Ιορδανίας μέσο να είναι ιδιαίτερα ορεξάτος στις προπονήσεις και τον Μπαστακό να βλέπει την παρουσία του στον Άρη ως ευκαιρία ζωής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ