Ο Αρης για τα ψηλά τα σκαλοπάτια!

Ο Αρης για τα ψηλά τα σκαλοπάτια!

Με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή στο Αλκαζάρ ο Αρης μπορεί να μένει στα ψηλά σκαλοπάτια και να γίνει αυτό που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Διεκδικητής του τίτλου.

Αν μας έδειξε κάτι η νίκη του Αρη επί της Λάρισας είναι ότι η ομάδα του Ακη Μάντζιου θα το πάει μέχρι τέλους. Δεν κάνω πρόβλεψη για τη θέση που θα τερματίσει στο πρωτάθλημα. Επιχειρώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα πορεία του. Συμπεράσματα που δεν γίνεται να αρχίζουν και να τελειώνουν με βάση ένα ματς. Το ντέρμπι που έχασε στο γήπεδό του από τον Ολυμπιακό.

Γυρίζοντας προς τα πίσω βλέπουμε ότι ο Αρης εκτός από την ΑΕΚ νίκησε μακριά από την έδρα του τον Παναιτωλικό και τον Βόλο, παιχνίδια που τα έχανε τις προηγούμενες χρονιές. Τώρα πάει εκτός έδρας και κερδίζει. Αλλοτε άνετα όπως έγινε στο Αλκαζάρ κι άλλοτε στο γκολ. Όπως κερδίζουν δηλαδή και οι άλλοι που βρίσκονται στην κορυφή και κοντά σε αυτή. Ο Αρης βρήκε ψυχικά αποθέματα και πήγε στο Αλκαζάρ αφήνοντας πίσω του το βουητό από την ήττα του.

Όποιος δεν ζει στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε τις μέρες που μεσολάβησαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης που έπαιξε με την Λάρισα. Πόσο «σταυρώθηκε» ο Αρης από του απλούς εχθρούς του στην πόλη και από ορισμένους άσπονδους φίλους του. Κόντρα σε αυτή την κατάσταση που απόπνεε μιζέρια και υποτίμηση η ομάδα του Μάντζιου πήγε στη Λάρισα κι έπαιξε σαν διεκδικήτρια του τίτλου.

Ο Πορτογάλος Σίλβα που σιγά-σιγά μας συστήνεται πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ. Ο Μάνος τίμησε την εμπιστοσύνη του Μάντζιου πετυχαίνοντας δυο. Ο Ματέο Γκαρσία έδειξε επιτέλους ορισμένα από τα στοιχεία που τον έκαναν να πάρει μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί αμυντικά η ομάδα να μην έχει το απαιτούμενο βάθος ρόστερ. Μπορεί ο γίγαντας Δεληζήσης να είναι ακόμα από χρήσιμος ως απαραίτητος αλλά μεσοεπιθετικά ο Αρης βγάζει ποιότητα αξιοσημείωτη.

Κι αν ο Μάνος κάνει τη δουλειά για την οποία ήρθε αλλά δεν την κάνει ακόμα ο Κριστιάν Λόπεθ τότε το μέλλον της ομάδας προδιαγράφεται ευοίωνο. Κι ας βυσσοδομούν εις βάρος του όσοι αγαπάνε να τον μισούν. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή στο Αλκαζάρ ο Αρης μπορεί να μένει στα ψηλά σκαλοπάτια και να γίνει αυτό που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Διεκδικητής του τίτλου. Μια ομάδα που μπορεί να διατηρεί την ψυχολογία της και να ξεπερνάει τα άσχημα αποτελέσματα έχει τα περιθώρια να παίρνει νίκες και βαθμούς ώστε να διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ