Η υγεία του Χασάν και η αγωνιστική ετοιμότητα του Σουντανί

Η υγεία του Χασάν και η αγωνιστική ετοιμότητα του Σουντανί

Ο Γιώργος Χελάκης θεωρεί πως ο Σουντανί είναι η απάντηση στους προβληματισμούς σχετικά με την γρήγορη επάνοδο του Αχμέτ Χασάν…

Απαντήσεις σε τέτοια θέματα μπορούν να δώσουν μόνο οι γιατροί8. Κι αυτό όταν μιλάμε για τον κορονοϊό είναι άσχετο. Ακόμα κι επιστήμονες ομολογούν ότι σε πολλά θέματα πάνε στα σκοτεινά. Πάνε ψάχνοντας. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και το ίδιο στην περίπτωση του Αχμέτ Χασάν που προσβλήθηκε από τον φονικό ιό και είναι αυτές τι ς μέρες που άρχισε να ξεπερνάει το πρόβλημα του και να ετοιμάζεται για επιστροφή στα γήπεδα. Αλλιώς πρόσβαλε τον Ελ Αραμπί η συγκεκριμένη ασθένεια κι αλλιώς τον Χασάν.

Ο πρώτος ξεπέρασε σχετικά γρήγορα τον ιό και επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ολυμπιακού συνεχίζοντας να πυροβολεί στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Αιγύπτιος είναι φανερό ότι θέλει πολύ περισσότερο χρόνο και διαφορετική αντιμετώπιση για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επανέλθει. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Χασάν θα επιστρέψει σε πλήρως αγωνιστική δραστηριότητα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Δεν υπάρχει κατά συνέπεια λόγος για να γίνουν πράγματα υπό την πίεση του χρόνου.

Συμβόλαιο με την καλή του υγεία δεν μπορεί να υπογράψει κανείς. Ούτε να είναι σίγουρος πως δεν θα τραυματιστεί στο επόμενο ματς. Πως δεν θα αποβληθεί. Η συζήτηση αυτή δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα αν οι ερυθρόλευκοί δεν ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν δέκα εφτά ματς μέσα σε πενήντα οχτώ μέρες σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Με βάση όσα γνωρίζουμε ο Χασάν θα είναι έτοιμος να παίξει μπάλα τον Φλεβάρη. Κατά συνέπεια μέχρι τότε θα έχει διαθέσιμους πίσω από τον Ελ Αραμπί τον Σουντανί και τον Κάιπερς. Αν επρόκειτο για τον Σουναντί πριν από τον τραυματισμό του δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε για κλασσικό σέντερ φορ ο Σουνταντί μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση αυτή με επάρκεια.

Ο Κάιπερς είναι πιο πίσω από πλευρά εμπειριών και παραστάσεων. Δεν πρόκεινται όμως για αμελητέα ποσότητα. Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που κόστισε εκατομμύρια για να έρθει από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή. Ο προπονητής τον πιστεύει σε τέτοιο βαθμό που ζήτησε από την διοίκηση να ξοδέψει εκατομμύρια για να τον φέρει . Η απλή ποδοσφαιρική λογική υπαγορεύει στον Ολυμπιακό να περιμένει την πλήρη επιστροφή του Αιγύπτιου.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παιχνίδι κρίσιμο για την εξέλιξη στο πρωτάθλημα. Δεν έχει νόημα η ανατροφοδότηση μια τέτοιας συζήτησης. Άλλωστε, με την περίπτωση Ρέαμπτσιουκ, αποδείχτηκε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φέρουν εδώ και τώρα παίκτες εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ