Ολυμπιακός : Και τώρα πιάστε τον…

Ολυμπιακός : Και τώρα πιάστε τον…

Η 3αρα επί της ΑΕΚ ήρθε εμφατικά για τον Ολυμπιακό που δεν χρειάστηκε καν να εντυπωσιάσει. Η διαφορά τόσο νωρίς είναι μεγάλη, πιο σημαντική όμως είναι η διαφορά ποιότητας με τους υπόλοιπους. Η μέρα με τη νύχτα…

Επιστροφή στην κανονικότητα και τις… 3αρες που έχουν γίνει συνήθεια για τον Ολυμπιακό επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Με 3αρα είχε κλείσει πέρσι στα πλέι οφ επί της ΑΕΚ, με 3αρα υποδέχεται το 2021 ο Ολυμπιακός που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η διαφορά είναι μεγάλη. Η βαθμολογική θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη.

Το +6 από τον Άρη (που έχει παιχνίδι λιγότερο), το +7 από τον ΠΑΟΚ που τσίμπησε βαθμό στη Λάρισα στο 96΄και το +11 από την ΑΕΚ δείχνουν πολλά. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η διαφορά ποιότητας από όλους τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός σε 13 ματς πρωταθλήματος έχει 2 ισοπαλίες που θα μπορούσε, και θα έπρεπε, να τις είχε αποφύγει. Στα Γιάννενα είδαμε την… εξυγίανση να «καθαρίζει», στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έδωσε «ανάσα ζωής» στη ΑΕΚ.

Δεν θα μπορούσε να το… επαναλάβει και στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός που νίκησε 3-0 την ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει. Για την ακρίβεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλός. Με λάθη που παραλίγο να στοιχίσουν. Ειδικά αυτό το κράτημα της μπάλας κοντά στην περιοχή αδυνατώ να το κατανοήσω. Είναι προφανώς τεράστια αυτοπεποίθηση.

Στο πρώτο ημίχρονο βεβαίως ήταν κατά πολύ καλύτερος και θα μπορούσε να πάει με καλύτερο σκορ από το 1-0 στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στην συνολική εικόνα του αγώνα, τη νίκη δηλαδή, και την πήρε με εμφατικό σκορ, το 3-0, γιατί διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και λύσεις που δεν έχει καμία άλλη ελληνική ομάδα. Δείτε απλά τι ήρθε απ τον πάγκο του Ολυμπιακού και θα καταλάβετε.

Για τον Ελ Αραμπί, τι να πεις; Κάνει πλάκα ο άνθρωπος και θα συνεχίσει να κάνει πλάκα. Ο Ολυμπιακός βάζει γκολ, όταν οι άλλοι δεν μπορούν και συνάμα είναι αμυντικά κακοί. Ειδικά η ΑΕΚ. Μπορεί να έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα πλέον στα χέρια του. Μπορεί μέσα στον Ιανουάριο να «τελειώσει» το πρωτάθλημα. Έχει δύο ματς με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να τον βγάλει και αυτόν εκτός για τα καλά, όπως είναι ήδη η ΑΕΚ στο -11.

Καλή χρονιά λοιπόν, ξεκίνησε όπως έπρεπε. Και η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ