Παναθηναϊκός : Καιρός να αντικρίσουμε την πραγματικότητα

Παναθηναϊκός : Καιρός να αντικρίσουμε την πραγματικότητα

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετά, βλέπουμε...

Η ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης μάλλον μας αναγκάζει να παραδεχτούμε την πραγματικότητα. Να αντιληφθούμε οριστικά αυτό που δεν θέλαμε ή που είχαμε την κρυφή ελπίδα ότι μπορούσε να αναστραφεί. Αλλά απ’ ότι φαίνεται, δεν αντιστρέφεται με τίποτα.

Ποιο είναι αυτό; Ο πρώτος στόχος που πρέπει να θέσει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα στην κανονική διάρκεια: την εξασφάλιση της συμμετοχής στα Play Off. Τίποτα περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός με την απόδοση του, με τη διάθεση του, με την έλλειψη ψυχραιμίας και με τα οργανωτικά λάθη, δεν δικαιούται να κοιτάξει ψηλότερα. Δεν πείθει ότι θα νικήσει συνεχόμενα παιχνίδια για να καλύψει τη διαφορά από την ΑΕΚ και όχι τόσο από τον Άρη. Διότι ο Άρης δίκαια έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο φέτος και δεν μπορεί πλέον να λογίζεται ως ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία.

Του χρόνου, βλέπουμε…

Περαιτέρω, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα δεν υπόκειται σε σχολιασμό. Αφενός, όντως ο Μπόλονι δεν είχε τη δυνατότητα να αναπληρώσει την ταυτόχρονη έλλειψη των Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες. Ούτε σε ποιότητα, ούτε σε προσωπικότητα. Αφετέρου, όσοι αγωνίστηκαν έμοιαζαν να μην έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, να πετύχουν τις προσωπικές υπερβάσεις τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι έπαιξαν την Κυριακή, προφανώς δεν μπορούν να γίνουν πιο ποιοτικοί. Όμως, δεν κέρδισαν τις μονομαχίες, δεν είχαν ηρεμία στις πάσες τους, υπέπεσαν σε εύκολα λάθη. Σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες υστέρησαν και δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στον αντίπαλο τους.

Χάθηκαν ευκαιρίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Μπουζούκης έπαιξε βασικός αλλά βοήθησε λίγο. Ο Βέλεθ πάσαρε διαρκώς στους αντιπάλους. Ο Χουανκάρ δεν έκοβε… ούτε με λάσο. Ο Καρλίτος δεν κέρδισε ούτε ένα σπριντ. Κακά τα ψέματα, πως να κακολογήσεις τον Μπόλονι που προτιμά να φέρει έναν τρελό, τον Λαμκέλ Ζε ρισκάροντας τα αποδυτήρια, με αυτά που βλέπει; Δεν μπορείς…

Υ.Γ.: Κόουτς, ότι και να εξηγήσεις για τη μεγάλη άδεια των Χριστουγέννων, με την απόφαση σου έσφαλλες. Πολλοί έχουμε καιρό να δούμε τους δικούς μας λόγω της πανδημίας αλλά υπομένουμε. Και δεν αμειβόμαστε τόσο αδρά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ