Σκεφτείτε να μην ήταν το VAR…

Σκεφτείτε να μην ήταν το VAR…

Ο Παναθηναϊκός απλώς κέρδισε χρόνο με τη νίκη στη Ριζούπολη, αλλά το παιχνίδι θα είχε εξελιχτεί διαφορετικά χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας...

Αγωνιστικά δεν είδαμε κάτι που δεν περιμέναμε στη Ριζούπολη. Στο ποδοσφαίρο δεν συμβαίνουν θαύματα και δεν ήταν δυνατόν ο Παναθηναϊκός να μεταμορφωθεί θεαματικά σε σχέση με την Κυριακή. Απλώς οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι αγωνίστηκαν με περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή, ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε σε μία από τις λίγες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι δεν είχαν αποτελεσματικότητα και κάπως έτσι επιτεύχθηκε η νίκη.

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε δίκιο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ήταν μία νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά για τον Παναθηναϊκό. Αλλά την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη. Καιγόταν, για την ακρίβεια. Χωρίς αυτή, τα πράγματα θα χειροτέρευαν.

Ωστόσο, ας μην ξεγελιόμαστε. Ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε κάτι σημαντικό, απλώς κέρδισε λίγο χρόνο μέχρι την Κυριακή. Όταν και θα υποδεχτεί τη Λάρισα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και επιβάλλεται να καταγράψει το 2Χ2. Αφού απέτυχε να έχει τη δυνατότητα για το 3Χ3…

Μετά, στη Θεσσαλονίκη θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την ολική επαναφορά… Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρει θέση στην τετράδα. Αν χάσει εκεί, ας μην γελιόμαστε, μετά θα πρέπει να την ξεχάσει, τουλάχιστον για την κανονική διάρκεια της Superleague.

Όσο για τη χρησιμοποίηση των μικρών; Ο υπογράφων θεωρεί τον Λάζλο Μπόλονι ικανό προπονητή και αυτό δεν αλλάζει. Αλλά ο Ρουμάνος μοιάζει να καταφεύγει στους νεαρούς σε ηλικία χωρίς συγκεκριμένο πλάνο. Δεν είναι βέβαιο ότι τους πιστεύει ή απλώς αναγκάζεται μερικές φορές να τους χρησιμοποιήσει.

Η φιλοσοφία του Μπόλονι είναι να δίνει ευκαιρίες στα νιάτα. Αλλά πρέπει να δούμε ότι και στον Παναθηναϊκό αυτό συμβαίνει με πλάνο. Όχι άτακτα και περιστασιακά.

Υ.Γ.: Σκεφτείτε να μην είχαμε το VAR… Δύο αντικανονικά πέναλτι θα είχαν υποδειχτεί κατά του Παναθηναϊκού, ένα ή και τα δύο ίσως να κατέληγαν στα δίχτυα του Διούδη. Ένα γκολ που άρχισε από οφσάιντ θα είχε μετρήσει. Το σκορ στη Ριζούπολη θα ήταν διαφορετικό και στο Τριφύλλι η εσωστρέφεια θα επιτεινόταν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ