Άρης : Η καρδιά τον πηγαίνει ψηλά

Άρης : Η καρδιά τον πηγαίνει ψηλά

Τα πολλαπλά κίνητρα για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι και το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι κρίμα πραγματικά για τον Άρη αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο που το σημερινό ντέρμπι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Τα εισιτήρια θα είχαν εξαφανιστεί σε λίγες ώρες και η ατμόσφαιρα θα ήταν εκπληκτική.

Αδικία και για τον Θόδωρο Καρυπίδη και την προσπάθεια που έχει κάνει, καθώς η ΠΑΕ χάνει πολλά έσοδα.Δεν γίνεται όμως διαφορετικά, δυστυχώς.

Το σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης , είναι από αυτά στα οποία οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια». Και δεν έχω καμία αμφιβολία οτι αυτό θα γίνει.

Ο Άρης έχει πολλαπλά κίνητρα για να φτάσει στη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μια νίκη θα τον εδραιώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα του δώσει διαφορά ασφαλείας (τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ και έξι από την ΑΕΚ) από τους διώκτες του.

Θα πλησιάσει παράλληλα και την κορυφή της βαθμολογίας και τον Ολυμπιακό. Μεγάλη θα είναι και η ψυχολογική ώθηση που θα δώσει για την συνέχεια η επικράτηση στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Άρης ουσιαστικά θα πρέπει να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης αυτό που βλέπει ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οτι είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Διαφωνώ στο οτι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα αποκαταστήσει την αδικία της προηγούμενης αγωνιστικής στους Ζωσιμάδες. Ο Άρης πέτυχε ενα καθαρό γκολ και έχασε δύο βαθμούς, καθώς ακυρώθηκε με μια παράλογη απόφαση.

Αυτή η ομάδα, όμως, έχει δείξει οτι μπορεί να βγάζει αντίδραση στα δύσκολα και να ανταποκρίνεται. Το έχει κάνει και άλλες φορές στο πρωτάθλημα και αυτό θα κάνει και τώρα. Με το πολύ καλό κλίμα, το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, να είναι το μεγάλο μυστικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ