Σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Δεν υπάρχουν χρώματα στον θάνατο στον βωμό της αγάπης ενός οπαδού για την ομάδα του.

Η σημερινή μέρα είναι αποφράδα, είναι ημέρα μνήμης, είναι ημέρα σεβασμού. Όχι μόνο για τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί.

Οι 21 οπαδοί του Ολυμπιακού στην θύρα 7 έχασαν την ζωή τους άδικα, έχοντας βρεθεί εκεί παρακινούμενοι από την αγάπη τους, για το πάθος τους, για την λατρεία τους για την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό είναι κατι που όποιος έχει μπει σε πέταλο, που όποιος έχει μπει σε πούλμαν για να παει μια εκδρομή το σέβεται.

Όσοι έχουν βιώσει τον κίνδυνο έστω και μια φορά στην ζωή τους. Σε κανέναν γονιό, σε καμιά οικογένεια δεν αξίζει να ζήσει αυτόν τον πόνο, επειδή ο γιος ή η κόρη του ακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα. Γιατί αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν αυτοί που κάθονται βολεμένοι με τα κουστούμια τους και δείχνουν επιδεικτικά με το δάχτυλο τους, αποκαλώντας τους οπαδούς «αλήτες».

Οτι αυτοί που θα πάνε στο πέταλο ή θα μπουν στο πούλμαν είναι ο γιος, η κόρη, η οικογένεια κάποιου. Είναι άτομα που εργάζονται, που σπουδάζουν. Οτι δηλαδή κάνουν και τα δικά τους παιδιά. Με μοναδική διαφορά την παθολογική τους αγάπη για την ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ