Άρης : Χρειαζόταν πιστόλι και παίρνει μπαζούκα

Άρης : Χρειαζόταν πιστόλι και παίρνει μπαζούκα

Τεράστια ενίσχυση για τους κιτρινόμαυρους η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, καθώς προσθέτουν στο ρόστερ τους τον κορυφαίο Έλληνα φορ της τελευταίας δεκαετίας.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να φέρουν στο Κλεάνθης Βικελίδης τον καλύτερο Έλληνα φορ της τελευταίας δεκαετίας, τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Άρης ήταν ξεκάθαρο οτι χρειαζόταν ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό που βλέπαμε όλοι, προφανώς το είχαν εντοπίσει και οι αρμόδιοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η αλήθεια είναι οτι υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Άρης δεν θα είχε την δυνατότητα να φέρει τον Μήτρογλου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έστω και αν ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση.

Βρήκε, όμως την ευκαιρία και εκμεταλλεύεται , όπως όλα δείχνουν, το ότι ο Βίλας Μπόας δεν θέλησε να δώσει ευκαιρίες το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Έλληνα επιθετικό. Και τον φέρνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μα ο Μήτρογλου δεν έπαιζε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πει κάποιος. Σωστό. Μα το είπαμε και πιο πάνω, όμως. Αν ο παίκτης προερχόταν από χρόνια που έβαζε 20 και 30 γκολ, δεν θα επέστρεφε ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάθε παίκτης μπορεί με την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια να βελτιωθεί. Το γκολ, όμως, ή το έχεις ή όχι. Και ο Κώστας Μήτρογλου είναι γεννημένος σκόρερ. Οι αριθμοί ζαλίζουν. Πέτυχε 227 γκολ σε 476 συμμετοχές. Μπορεί να δώσει στον Άρη αυτό που του λείπει, το γκολ με … μισή ευκαιρία.

Η διαφαινόμενη απόφαση του να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης δείχνει πολλά. Με την καριέρα που έχει κάνει ο Μήτρογλου προφανώς δεν έχει ανάγκη από χρήματα. Αυτό που έχει ανάγκη, όμως, είναι, όπως φαίνεται από την απόφαση του, να παίξει ποδόσφαιρο και να αναγεννηθεί.

Ίσως να είδε και το τι έγινε με την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη ,που αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στο Κλεάνθης Βικελίδης και να μέτρησε και αυτό στην απόφαση του.

Όσοι έλεγαν φυσικά οτι ο «Φέτφα» ήρθε να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, όσοι έβγαζαν παλαίμαχο τον Μπεναλουάν και … απορούσαν βάση της ποδοσφαιρικής τους λογικής για την επιλογή του Μπερτόλιο, πάλι θα βρουν να πούν κάτι.

Οι περισσότεροι, βέβαια, που ειρωνεύτηκαν, το έκαναν κυρίως γιατί δεν πίστευαν οτι ο Άρης θα μπορέσει να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο ντιλ και έχουν αρχίσει να ζορίζονται αλλά και να προσέχουν, περισσότερο πλέον τα λόγια τους.

Καθρέφτης για όλους είναι ο αγωνιστικός χώρος και αυτό ισχύει και για τον Κώστα Μήτρογλου. Ακόμα και στο 40% , όμως, ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να κάνει…πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ