ΠΑΣ Γιάννινα : Που σου είπαν Χριστοβασίλη να βάλεις τα λεφτά;

ΠΑΣ Γιάννινα : Που σου είπαν Χριστοβασίλη να βάλεις τα λεφτά;

Να έρχονται όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να τους πετούν έξω από τις θέσεις τους με «νταηλίκι» αυτό δεν θα μπορούσαν να το συγχωρήσουν. Το «γαμώ και δέρνω με τα λεφτά που έχω», ήταν που τους ξεσήκωσε.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ πατούσε τον Παναθηναϊκό κι οι οπαδοί της ομάδας φώναζαν ρυθμικά «Χριστοβασίλη π..…..ά βάλε στον κ…ο τα λεφτά»! Τι να έπιασε ξαφνικά του συνήθως ήρεμους οπαδούς του «Άγιαξ της Ηπείρου» και σιχτίριζαν εν χορώ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ; Μήπως ήθελαν την ομάδα του πρώτη στην Ελλάδα; Μήπως ζητούσαν ευρωπαϊκές πορείες και ο κ. Χριστοβασίλης αδυνατούσε εξ αντικειμένου να ανταποκριθεί και τα άκουγε άδικα;

Δεν πρόκειται για τίποτα από αυτά. Θέμα πληγωμένης αξιοπρέπειας ήταν και στα θέματα αξιοπρέπειας δεν μπορείς να πεις κουβέντα. Ο Χριστοβασίλης με την συνέντευξη που  παραχώρησε νωρίτερα το πρωί προσπάθησε να προλάβει το κακό. Μπορεί να μην ζει στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά καταλάβαινε που πάει το πράγμα και ότι οι οπαδοί σκάρωναν δίστιχα με το όνομά του. Να χάσει ο ΠΑΣ από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που καταπίνεται αν και οι Γιαννιώτες περίπου ήξεραν το αποτέλεσμα μέρες πριν από το παιχνίδι.

Να έρχονται όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να τους πετούν έξω από τις θέσεις τους με «νταηλίκι» αυτό δεν θα μπορούσαν να το συγχωρήσουν. Το «γαμώ και δέρνω με τα λεφτά που έχω», ήταν που τους ξεσήκωσε. Ορισμένα πράγματα κινούνται στο επίπεδο των συμβολισμών. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Την συνάντηση αποκάλυψε το to10.gr.

Εκ των υστέρων ο κ. Χριστοβασίλης παραδέχτηκε την συνάντηση και ισχυρίστηκε ότι είχε μοναδικό αντικείμενο τα εισιτήρια που θα έπαιρναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν το ματς στους «Ζωσιμάδες». Όλοι δέχονται ότι αν πρόκειται να στήσεις ένα παιχνίδι δεν το κάνεις με συνάντηση στο «Μακεδονία Παλλάς». Αυτές οι δουλειές γίνονται με άλλος τρόπους. Άλλωστε δεν χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να καταλάβουν οι οπαδοί του ΠΑΣ ότι ο κ. Χριστοβασίλης έχει αλλάξει άρμα κι έχει δεθεί πίσω από αυτό του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια διαχρονική κατάσταση στο ποδόσφαιρο που συντηρείται με το απαράδεκτο καθεστώς των δανεικών παικτών. Ωστόσο δεν πρόκειται μόνο για αυτό. Το πότε αγοράζεις παίκτες και σε ποια τιμή έχει την σημασία του. Καθώς και οι προγραμματισμένες αγορές για το καλοκαίρι.

Το θέμα όμως ήταν αλλού. Ήταν θέμα φιλότιμου κυρίως. Δεν ανέχτηκαν οι Γιαννιώτες να έρχονται οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήρια να κάνουν «ντου» για να μπουν στο γήπεδο, η τοπική αστυνομία να μην τους απωθεί και με την σύμφωνη γνώμη του Χριστοβασίλη, να τους βάζει να καθίσουν εκεί που έχουν οι ίδιοι εισιτήρια αναγκάζοντας πολλούς από αυτούς να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Το θεώρησαν ως απροκάλυπτη υποταγή στις θελήσεις αυτού που πληρώνει «και με τον παρά του και την κυρά του»…

Όσες συνεντεύξεις και να δώσει ο κ. Χριστοβασίλης, όσες  απολογίες κι αν ετοιμάσει, οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν πρόκειται να του το συγχωρήσουν.  Τον κατηγορούν ότι πουλάει χωρίς να αγοράζει, ότι «καβαντζώνει» τα λεφτά από τις πωλήσεις των παικτών αλλά ότι ξεπουλάει την τιμή και την υπόληψή τους  για το χατίρι των οπαδών μιας άλλης ομάδας δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσουν ούτε να το συγχωρήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ