Προκαλεί φόβο ο Άρης

Προκαλεί φόβο ο Άρης

Η ποιότητα και το καλό κλίμα της ομάδας του Μάντζιου την καθιστούν φαβορί για την δεύτερη θέση και ισότιμη διεκδικήτρια του κυπέλλου.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας ήρθε με σβηστές μηχανές για τον Άρη, που έκανε περίπατο στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Ακολουθεί αύριο το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ενα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα πρέπει να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που βλέπει όλη η Ελλάδα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Οτι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και οτι το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν μια κακή παρένθεση. Ναι με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά ο Άρης είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και μ’ αυτή την νοοτροπία θα πρέπει να παραταχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ.

Να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλει τον ρυθμό του.Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης έχει καλύτερο έμψυχο υλικό, με την απόκτηση των Μήτρογλου, Μπρούνο και Ιωάννου ισχυροποιήθηκε και άλλο στις θέσεις που πονούσε και έχει κάθε λόγο να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Όσο περνούν, μάλιστα, οι αγωνιστικές και όταν ο Μήτρογλου φτάσει στο 100%, o Άρης θα έχει ανέβει αυτόματα επίπεδο, έχοντας έναν killer στη κορυφή της επίθεσης του.

Το μεγάλο κέρδος του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι οτι κατάφερε να δημιουργήσει στους αντιπάλους την αίσθηση ικανοποίησης και ανακούφισης, όταν δεν θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουν. Να προκαλεί τον φόβο.

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα συγκρουστούν οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όσο και αν χαλάει αυτό ορισμένους, είναι η αλήθεια. Ο Άρης και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μάντζιου θα διεκδικήσει την πρόκριση. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Για να γίνεις εξάλλου βασιλιάς στην ζούγκλα, πρέπει να … σκοτώσεις το λιοντάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ