O… Φαραώ Χασάν γέμισε με εφτά πληγές το σώμα της Αϊντχόβεν.

O… Φαραώ Χασάν γέμισε με εφτά πληγές το σώμα της Αϊντχόβεν.

Ο Μαρτίνς καθάρισε και στη ρεβάνς με τις αλλαγές. Στον Πειραιά ήταν ο Μασούρας από το σόλο του Φορτούνη. Τώρα ήταν ο Χασάν πάλι από το σόλο του Κώστα…

Να ο τίτλος ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Ολλανδία. Μιλάμε για μεγάλη πρόκριση για σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδι χωρίς να μιλάμε αναγκαστικά και για εκθαμβωτική απόδοση.

Διότι οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να περνούν ακόμα κι όταν δεν φτάνουν στην κορυφαία απόδοσή τους ακόμα κι όταν χάνουν. Αυτό το τελευταίο τώρα το μαθαίνουν στον Ολυμπιακό. Εκείνο που ξέρουν καλά από ότι φαίνεται είναι να παίρνουν αυτό που θέλουν όταν ο ήλιος γέρνει να βασιλέψει ακόμα κι όταν το ματς είναι στις καθυστερήσεις.

 Θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Θυμηθείτε τώρα ποιο ήταν ο δράστης τότε αλλά και το βράδι της Πέμπτης στην ολλανδική πόλη. Ποιος άλλος; Ο Αχμέτ Χασάν που ξέρει να μιλάει μια φορά και να μην αφήνει περιθώρια για αντιρρήσεις.

Κάπως έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα κόντρα στην Αϊντχόβεν του υπερόπτη Γερμανού προπονητή. Που νόμισε ότι ξεμπερδεύει με τον Ολυμπιακό και την πάτησε όπως την είχε πατήσει καις το Φάληρο. Ο Μαρτίνς του έβαλε τέσσερεις παίκτες αλλαγή κι αυτοί ήταν που του πήραν την μπουκιά από το στόμα.

 Στον Πειραιά ήταν ο Μασούρας από το σόλο του Φορτούνη. Τώρα ήταν ο Χασάν πάλι από το σόλο του Κώστα. Να τα λέμε αυτά γιατί έχουν τη σημασία τους. Την ώρα που ο Σμιντ προφανώς ικανοποιημένος δεν έκανε αλλαγές, ο Μαρτίνς έκανε τέσσερεις και του την έφερε. Ναι, να υποβάλλουμε τον Ζάχαβι που πήγε μόνος του να νικήσει τον Ολυμπιακό επιτυγχάνοντας και τα τέσσα γκολ των Ολλανδών.

Να γκρινιάζουμε για την αντίδραση της άμυνας του πρωταθλητή που και πάλι την νίκησε στον αέρα ο ισραηλινός  αλλά μέχρι εκεί. Διότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και αυτός που πήρε το ξυράφι και… έσφαξε με το βαμβάκι τους παίκτες της Αϊντχόβεν ήταν ο Χασάν.

 Μυρίστηκε τι πάει να γίνει μετά την κεφαλιά του Ελ Αραμπί και την έσπρωξε στα δίχτυα.. Μια χαρά τερματοφύλακας ο Νμποκό αλλά την κεφαλιά την έβγαλε σε λάθος χώρο. Ο Χασάν πετάχτηκε και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στους δεκάξι ο Ολυμπιακός και το ευρωπαϊκό όνειρο όπως και το ταξίδι συνεχίζονται.  Τιμή κα;ι δόξα στον Μπα για το εκπληκτικό τάκλιν που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το όπλο του Μάλεν πριν αυτός πατήσει την σκανδάλη. Αστείρευτες δυνάμεις από τον Μαντί Καμαρά που όργωσε το γήπεδο.

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Μπρούμα που στάθηκε άτυχος σε δυο περίτεχνές ενέργειές του. Στη Νιόν της Ελβετίας ένα από τα δεκάξι χαρτάκι θα γράφει «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Είναι το ταξίδι και το όνειρο…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ