Ολυμπιακός : Μεγάλη απώλεια ο Σεμέδο, αλλά…

Ολυμπιακός : Μεγάλη απώλεια ο Σεμέδο, αλλά…

O Ολυμπιακός θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ και χωρίς τον ποιοτικότερο στόπερ του.

Το έχει η μοίρα του Ολυμπιακού… Στα κρίσιμα σταυροδρόμια, η τύχη να του γυρνά την πλάτη και να πηγαίνει σε μεγάλες μάχες χωρίς βασικούς πολεμιστές. Πέρυσι για παράδειγμα, για να αποκλειστούν οι Πειραιώτες από τους «λύκους» της Αγγλίας, έπρεπε να συμβούν πράματα και θάματα.

Θυμίζω ότι πριν το πρώτο ματς, στο Καραϊσκάκη, με τα εισιτήρια να έχουν κάνει φτερά αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Παγωμάρα. Το σοκ ήρθε πριν τη ρεβάνς. Λίγες μέρες, πριν το ταξίδι στην Αγγλία, σε μια φάση στην προπόνηση, τραυματίστηκε ο Σα και έπρεπε οι Πειραιώτες να αγωνιστούν με τον ανέτοιμο Αλέν. Δυστυχώς, ο Γάλλος πορτιέρο έκανε το λάθος (πέναλτι) και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε.

Τώρα μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, η ατυχία ήρθε και πάλι να χτυπήσει την πόρτα των νταμπλούχων. Ο Σεμέδο υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος και θα λείψει για έξι περίπου εβδομάδες! Θα χάσει λοιπόν και τα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ και πλέον όλοι μας κάνουμε τον σταυρό μας να μην πάθουν τίποτα οι Παπασταθόπουλος και Μπα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι τα μόνα διαθέσιμα στόπερ που βρίσκονται στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πρέπει να βρει λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Γιατί μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Άγγλους, υπάρχουν δύο παιχνίδια, με τον Άρη για το Κύπελλο και την Λαμία για το πρωτάθλημα. Και σε αυτά τα ματς το δίδυμο Παπασταθόπουλου, Μπα δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός και αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια (πιθανότατα νε τη Λαμία) να χρησιμοποιήσει ως αριστερό στόπερ τον Χολέμπας.

Θα πει κάποιος, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παλεύει με ότι όπλα διαθέτει. Έτσι θα κάνει και τώρα κόντρα στην Άρσεναλ. Θα την κοιτάξει στα μάτια και χωρίς τον πιο ποιοτικό του στόπερ, τον Σεμέδο. Όπως συνέβη και πέρυσι στο παιχνίδι στο Λονδίνο, όπου κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ήταν οι Σισέ, Μπα. Τώρα θα είναι Παπασταθόπουλος – Μπα.

Προσωπικά πιστεύω και χωρίς να ξέρω την ετοιμότητα και την ποιότητα των αμυντικών της ομάδας Νέων, στα δύο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος με Λαμία και Λάρισα, τα οποία θα διεξαχθούν πριν από τις αναμετρήσεις με τους Άγγλους δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να έπαιζε κάποιος πιτσιρικάς. Έτσι το βλέπω, αλλά φυσικά αυτός που αποφασίζει είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Υ.Γ. Δύο πράγματα κρατώ από το παιχνίδι με τον Βόλο. Την ανοδική πορεία του Μπρούμα και την καλύτερη εμφάνιση του Παπασταθόπουλου με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο έμπειρος στόπερ βελτιώνεται και μάλιστα την καλύτερη δυνατή στιγμή. Τώρα που θα λείψει για ενάμιση μήνα, ο Σεμέδο…

Υ.Γ. (1). «Η τιμωρία του προέδρου του Ολυμπιακού, μόλις λίγες ημέρες αφότου επέστρεψε στη θέση του, προκαλεί απορίες. Και όχι μόνο.
Ο κ. Μάρκου, λοιπόν, αποφάσισε να εξομοιώσει τη φραστική αντίθεση ενός παράγοντα προς τον διαιτητή, με τη σωματική βία. Και αποφάσισε να το κάνει απροκάλυπτα. Πέρα από κάθε λογική», διαβάσατε, εδώ στο 10.gr. Συμφωνώ 100% με το κείμενο και το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι ότι μιλάμε για ποινή ανέκδοτο. Λες και στην Ελλάδα, πρώτη φορά κλήθηκε παράγοντας για υβριστική συμπεριφορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ