Ο Άρης να δείξει ότι είναι καλύτερος

Ο Άρης να δείξει ότι είναι καλύτερος

Η ομάδα του Μάντζιου θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και αποφασισμένη στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι οτι ο Άρης δεν πηγαίνει στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπως θα ήθελε. Η καλύτερα, δεν πηγαίνει, όπως θα του άξιζε με βάση την εμφάνιση του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παρα την μεγάλη πίκρα, όμως, από τον αποκλεισμό και τον τρόπο που έμεινε εκτός της συνέχειας του θεσμού, η αναμέτρηση της Πέμπτης έδειξε ή μάλλον επιβεβαίωσε κάποια πράγματα.

Ο Άρης είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι η μόνη που μπορούσε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, η μόνη που κατάφερε να περιορίσει σε τέτοιο βαθμό την επιθετικη λειτουργία του.

Στο σημερινό παιχνίδι στη Τούμπα ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που βλέπει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οτι είναι καλύτερη ομάδα.

Οχι μόνο από τον σημερινό της αντίπαλο, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Άρη έκανε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες δύο μέρες και δούλεψε πολύ στον ψυχολογικό τομέα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Πρόκειται νσ εξασφαλίσει, στο μετρό του δυνατού, ότι οι παίκτες του δεν θα  …μείνουν στον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Άρης θα πρέπει να παραταχθεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο , εφαρμόζοντας σε απόλυτο βαθμό το αγωνιστικό του πλάνο. Να επιβάλει το παιχνίδι του και να κυριαρχήσει.

Οι απουσίες των Ματίγια και Γκαρσία είναι σημαντικές, όμως, το ποιοτικό ρόστερ του έχει την δυνατότητα να τους αντικαταστήσει.

Το σημαντικό, εξάλλου, ανεξαρτησία από τις επιλογές που θα κάνει για το βασικό σχήμα ο προπονητής του Άρη, είναι όσοι παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο να πιστεύουν στην νίκη.

Το μεγάλο όπλο του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εκτός από την ποιότητα του ρόστερ και την δουλειά που γίνεται, είναι το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια.

Αυτό βοήθησε στο να απορροφηθούν οι κραδασμοί από τις προηγούμενες κρίσεις και αυτό θα γίνει και τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ