Παναθηναϊκός : Η Τρίπολη των αποδείξεων

Παναθηναϊκός : Η Τρίπολη των αποδείξεων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που έχει πολλές προεκτάσεις.

Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στα Play Off έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Όχι μόνο επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αυτό ισχύει, αλλά ο σκοπός δεν είναι μόνο βαθμολογικός. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός νικήσει, τότε θα ανέβει αμέσως στην τετράδα, αφού μετά από αυτόν, θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και κάποιος από τους δύο Δικεφάλους θα… γκελάρει. Άρα, είτε τον έναν, είτε τον άλλο, θα τον πιάσει στην κατάταξη.

Η αναμέτρηση της Τρίπολης είναι μία μεγάλη ευκαιρία για αποδείξεις για πολλά πρόσωπα στο Τριφύλλι. Για να επιβεβαιώσουν ότι η αλλαγή που συντελέστηκε με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν κάτι προσωρινό, αλλά θα έχει συνέχεια μέχρι την επίτευξη του στόχου: τη συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League.

Πρώτα απ’ όλους, για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υιοθέτησε ένα πιο φιλικό ύφος προς τους παίκτες, μίλησε μαζί τους, τους άκουσε και εναντίον του ΠΑΟΚ δεν έχασε. Σαφώς, ο Μπόλονι δεν θα αλλάξει τις συνήθειες του στα 68 έτη του, αλλά έχει την εξυπνάδα να προσαρμοστεί στις συνθήκες, για να μην χάσει τη δουλειά του.

Αλλά και για αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στην απ’ έξω ή δεν ένιωθαν βασικοί. Ο Μακέντα, ο Βιγιαφάνιες, ο Χατζηγιοβάνης, ο Αγιούμ καλούνται να αποδείξουν στον Μπόλονι ότι τους αδίκησε και ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ τα κατάφεραν, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει η συνέχεια. Όχι οι μεμονωμένες εξάρσεις.

Είναι ένα μεγάλο τεστ το ματς με τον Αστέρα για τον Παναθηναϊκό. Συνολικά και ατομικά. Ας μην ξεχνάμε πως τον προσεχή αντίπαλο του στην κανονική διάρκεια δεν τον νίκησε. Ηττήθηκε 1-0 στην Τρίπολη και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Από τις επιδόσεις των «πράσινων», θα καθοριστεί η πορεία τους στα Play Off. Την Κυριακή μπορούν να δείξουν ότι θα κερδίσουν αυτό το στοίχημα και αυτή τη φορά θα εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές περιστάσεις…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ