Ολυμπιακός : Πιο δύσκολο ματς από ΑΕΚ και ΠΑΟ…

Ολυμπιακός : Πιο δύσκολο ματς από ΑΕΚ και ΠΑΟ…

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο στα Γιάννενα ή θα πρέπει ο ίδιος να το κάνει εύκολο…

Φαινομενικά ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Επί της ουσίας είχε την χειρότερη. Γιατί μπορεί ο ΠΑΣ να μην έχει το ειδικό βάρος των δικέφαλων όμως και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Την ίδια ώρα το 5-1 επί της ΑΕΚ θα πρέπει από όλους στον Ολυμπιακό να αντιμετωπιστεί με τον τρόπο που του αρμόζει. Να έχει δηλαδή ήδη ξεχαστεί, κάτι που νομίζω ότι συμβαίνει. Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε φρόντισε να δείξει με τον τρόπο του την επόμενη μέρα με το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό το «δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων το 5-1» ξέχωρα αν το πιστεύει πραγματικά ή όχι (είναι ευγενής άνθρωπος έτσι και αλλιώς) είχε ως στόχο και ένα άμεσο μήνυμα στους παίκτες του. Έχει δρόμο ακόμη η σεζόν. 8 ματς στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο εφόσον πάνε όλα καλά με τον ΠΑΣ. Και για να πάνε παντού καλά πρέπει να είναι άπαντες συγκεντρωμένοι στους στόχους. Να παίζουν όπως στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα, το απόγευμα, λοιπόν ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του μια ομάδα που του έχει βάλει ζόρια στο πρωτάθλημα και που διψάει για την υπέρβαση. Αν το δουν… χαλαρά στον Ολυμπιακό θα τρέχουν…

Αν το δουν όπως πρέπει, ως ένα ακόμη ντέρμπι, ως μια μεγάλη μάχη τότε είναι στο χέρι τους να καθαρίσουν την πρόκριση από τους Ζωσιμάδες και να περιμένουν ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ στον τελικό για το νταμπλ.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει την σοβαρότητα του σε όλα τα επίπεδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αφήνει τίποτα να ξεφύγει.
Για αυτό και η ομάδα δείχνει απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της. Το ματς στα Γιάννενα είναι πιο δύσκολο από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά και από αυτό που έρχεται την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

Τον Παναθηναϊκό που προφανώς τον περιμένουν πως και πως στο μεγάλο λιμάνι γιατί απλά είναι το αιώνιο ντέρμπι. Είναι και η μοναδική ήττα της σεζόν σε εκείνο το ματς που συνέβησαν όλα για να χάσει. Πρώτα όμως ο ΠΑΣ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ