Ολυμπιακός : Το «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», από πρακτικής πλευράς…

Ολυμπιακός : Το «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», από πρακτικής πλευράς…

Όταν επενδύεις στο κανονικό ποδόσφαιρο με ανθρώπους που ξέρουν να το κάνουν…

Ισως προλάβατε να διαβάσετε εδώ στο 10.gr ότι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις και προσφέρουν προς στοιχηματισμό το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Ποιος θα είναι πρωταθλητής το 2021-22. Ο Ολυμπιακός δίνεται με απόδοση 1.30. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 7.00 και η ΑΕΚ με 10.00! Μήπως υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε; Υποθέτω πως όχι.

Είναι κατανοητό γιατί ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση που δεν αξίζει. Γιατί είναι κοινή η πεποίθηση πως η διαφορά , αγωνιστική διαφορά που έχει δημιουργήσει από τις άλλες ομάδες αντί να μειωθεί αυξάνεται. Γιατί οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να σταματήσουν την προσπάθεια να βελτιωθούν κι άλλο ενώ κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει με σιγουριά ότι θα κάνουν το ίδιο και οι εγχώριοι αντίπαλοί του.

Η διάθεσή για συνεχή βελτίωση προκύπτει και εξηγείται από το «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» του ιδιοκτήτη ΠΑΕ κάθε φορά, μετά από μια μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού. Εκεί θα βρει κανείς την εξήγηση για την κυριαρχία του Ολυμπιακού και κυρίως την διάθεσή του να βελτιώνεται. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκινήσει στο γήπεδο την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Τους ενδιαφέρει να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με επιτυχίες στα παιχνίδια που απομένουν και φυσικά να κάνουν νταμπλ κατακτώντας και το κύπελλο.

Ωστόσο η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει εκτός γηπέδων. Το μαγικό τρίγωνο Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντεστό έχει ήδη αναλύσει, προγραμματίσει και αρχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν τρώει από τα έτοιμα. Είναι ποδοσφαιρικό οργανισμός που πάλλεται από ζωή και δημιουργία χωρίς εφησυχασμούς και καθυστερήσεις. Χτενίζει την αγορά και επιχειρεί να αρπάξει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι η προσπάθεια για την απόκτηση του Μπελχαντά που θα προσθέσει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Η κυριαρχία των ερυθρόλευκων στις εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι ζητούμενό. Από εκεί ξεκινά ο Ολυμπιακός έχοντας ως στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Οταν μιλάμε για βελτίωση μιλάμε για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για πραγματικές επενδύσεις κι όχι για… τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Οσοι επενδύουν σε αυτό θα θερίσουν επιτυχίες ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένουν για λίγο καιρό. Οσοι, αντί να πανηγυρίζουν τίτλους πανηγυρίζουν εκλογικά αποτελέσματα, δύσκολα θα ανακάμψουν. Αν υπάρχει ένα συμπέρασμα που βγήκε αυτή την χρονιά είναι ακριβώς αυτό. Οι καλές ομάδες είναι που φέρνουν τίτλους. Το… τρίγωνό του Ολυμπιακού που αποτελούν ο Μαρτίνς, ο Μοντεστό κι ο Καρεμπέ υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι που υπερέχει ποδοσφαιρικά. Πως να το κάνουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ