Ολυμπιακός : Στην Τούμπα για το γόητρο, με τον ΠΑΣ για την ουσία

Ολυμπιακός : Στην Τούμπα για το γόητρο, με τον ΠΑΣ για την ουσία

Ο Μαρτίνς έχει κάνει τόσες και τόσες αλλαγές ακόμα κι όταν τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Γιατί να μην το κάνει και σε ένα παιχνίδι που για την ομάδα του δεν κρίνεται απολύτως τίποτα.

Οk, ντέρμπι είναι και με τον ΠΑΟΚ αλλά να μην γελιόμαστε, το πραγματικό ντέρμπι είναι ανάμεσα στους αιώνιους. Αυτό το ντέρμπι έγινε και ο Ολυμπιακός το πήρε με 3-1 και μαζί του πήρε και το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έγινε τα τελευταία χρό9ναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θέλησε μάλιστα να υποκαταστήσει τον Παναθηναϊκό ώστε να υπολογίζεται αυτός ως βασικός αντίπαλος του κυρίαρχου Ολυμπιακού. Το μέλλον θα δείξει αν τελικά θα τα καταφέρει.

Η αναμέτρηση στην Τούμπα που ακολουθεί δεν θα κρίνει τίποτα σε ό,τι αφορά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Για τον ΠΑΟΚ έχει νόημα και μάλιστα μεγάλο. Μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη όλες οι ομάδες που διεκδικούν τα εισιτήρια για το κόνφερενς λιγκ έχουν γίνε ένα κουβάρι. Αν χάσει από τους ερυθρόλευκους κινδυνεύει να δει τα ραδίκια ανάποδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνεται η συζήτηση για το πως θα πάει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Κανένας δεν είναι μέσα στο μυαλό του Μαρτίνς. Κι ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός όπου και να παίζει το κάνει για να κερδίζει. Ωστόσο ο κόουτς έχει κάνει τόσες και τόσες αλλαγές ακόμα κι όταν τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Γιατί να μην το κάνει και σε ένα παιχνίδι που για την ομάδα του δεν κρίνεται απολύτως τίποτα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την πολυτέλεια να συνεχίσουν στις επόμενες αγωνιστικές χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό διακύβευμα. Κατά συνέπεια τα χέρια του Μαρτίνς είναι λυμένα. Μπορεί να παίζει τα συγκεκριμένα ματς με όρους της επόμενης χρονιάς.

Του Ολυμπιακού που θα ετοιμάσει ώστε να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του για το 2021-22. Με μια ειδοποιό διαφορά που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Η ομάδα που θα μπει στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορεί να είναι η… επόμενη. Θα είναι η προηγούμενη, δηλαδή περίπου η τωρινή. Αυτή η σημαντική λεπτομέρεια είναι προφανές ότι καθοδηγεί τις προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Η παρότρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σαφής. Νταμπλ κι αυτή τη χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι για τον Ολυμπιακό μετράει πολύ περισσότερο το ματς με τα φιλόδοξα Γιάννενα στο Φάληρο από όσο το γόητρο στο ματς της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες φιλόδοξους αλλά και καταπονημένους. Κατά συνέπεια η φρεσκάδα ενόψει των αναμετρήσεων του Κυπέλλου είναι το ζητούμενο σε αυτή τη φάση. Θεωρώ ότι με αυτά τα δεδομένα στο παιχνίδι της Τούμπας οι ερυθρόλευκοι θα παραταχτούν με κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα τους. Στη δε συνέχεια των πλέι οφ οι αλλαγές θα πυκνώσουν και παίκτες όπως ο Σουρλής, ο Κάιπερς, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Ραντζέλοβιτς και ο Τζολάκης θα πυκνώσουν τις συμμετοχές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ