Άρης: Ξέρει να βγάζει αντίδραση στα δύσκολα

Άρης: Ξέρει να βγάζει αντίδραση στα δύσκολα

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη της στη τελική ευθεία των Play Off.

Eιναι σαν μια αόρατη δύναμη να εμποδίζει τον Άρη να κερδίσει παιχνίδι το οποίο θα κάνει την ζωή του πιο εύκολη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου γνώρισε απρόσμενες ήττες στην έδρα της στην κανονική διάρκεια, από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ έχασε από την ομάδα του Χιμένεθ στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο πρόσφατο παιχνίδι της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ… στράβωσε από το ξεκίνημα για τον Άρη και έκανε δώρο ένα πολύ φτηνό γκολ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν μαζικά κλείνοντας τους χώρους και έχοντας κοντά τις γραμμές τους, η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα στη κλασική ευκαιρία του Μπερτόλιο στις καθυστερήσεις και ένα παιχνίδι που ήταν κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία, κατέληξε σε ήττα.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι όσο παράδοξο είναι το ότι ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει ένα κομβικό παιχνίδι, άλλο τόσο είναι εντυπωσιακό το ότι κατάφερε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να βγάλει αντίδραση.

Με πιο πρόσφατη την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ και με τη πλάτη στον τοίχο μετά το γκολ του Σανκαρέ.

Αυτό, περιμένουμε να κάνει και τώρα, ενόψει της τελικής ευθείας των Play Off. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι, ουσιαστικά, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν αποτελείται το ευρωπαϊκό του εισιτήριο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επικύρωση του.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ρισκάρει και να δώσει δικαιώματα. Αντίθετα, θα πρέπει να το «κλειδώσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θα είναι, κρίμα, επίσης, μετά από τέτοια προσπάθεια που έγινε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Άρης να μην πάρει αυτό που του αξίζει. Γιατί πραγματικά είναι το δεύτερο καλύτερο σύνολο του πρωταθλήματος.

Ανεξάρτητα, μάλιστα, από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αυτή η ομάδα έδειξε ότι δικαιούται την εμπιστοσύνη του κόσμου της. Και την έχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ