Μια… προσευχή για την «κάθαρση»!

Μια… προσευχή για την «κάθαρση»!

Για τα ραντεβού στα Χανιά και το Μακεδονία Παλλάς  δεν υπήρχαν ανάλογες «ευαισθησίες»; 

Το να ζητάει κανείς την παρέμβαση του εισαγγελέα όταν νομίζει ότι θίγεται από οτιδήποτε είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Όταν το πράττει όμως όποτε το θεωρεί αυτός σωστό, τότε είναι ξεκάθαρο πως δεν πείθει κανέναν.

Να παρέμβουν οι εισαγγελείς για την αποκάλυψη περί του ραντεβού των Τεβεκέλη και Πουρλιοτόπουλου με τον πεθερό του Αρετόπουλου; Γιατί όχι; Ποιος τους εμποδίζει; Γιατί όμως να μην έχουν πραγματοποιήσει ανάλογη παρέμβαση όταν ο Πουρλιοτόπουλος έβλεπε τους παίκτες του Πλατανιά σε καφετέρια των Χανίων και αυτοί κατέθεταν εις βάρος του Ολυμπιακού, σε υπόθεση που κατέρρευσε στη δικαιοσύνη;

Και γιατί να μην έκαναν το ίδιο όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης συναντούσε στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τις παραμονές του αγώνα του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα; Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, μας είπε μετά τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι (για το… καλό της πόλης, όπως διαβεβαίωσε και η αρμόδια αστυνομία) ο πρόεδρος του ΠΑΣ, κάτι που ενδεχομένως θα μπορούσε να αναφέρει και στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ποιος θα κάνει τις «παραγγελιές» στους εισαγγελείς κι αν αυτοί είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις προτροπές του καθενός- που προφανώς και δεν είναι.

Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται στο γήπεδο και χωρίς καν να χρειαστεί ριπλέι. Το κατάφερε κι αυτό στο διάστημα που βρίσκεται στην ιεραρχία της διαιτησίας ο Μέλο Περέιρα, τον οποίο μας τον έστειλε η UEFA για να «επιτηρεί», αλλά αυτός μας έκανε πρόσφατα  τον… απολογισμό του και μας παρουσίασε διαφορετική εικόνα. Έβαλε… άριστα στην ελληνική διαιτησία, παρά το γεγονός ότι έχουμε δει πράγματα και θαύματα.

Συμπτωματικά, όλα τα λάθη της διαιτησίας -τα οποία είναι πολλά και… βαριά- είναι υπέρ των δύο ομάδων που προηγούνται στη βαθμολογία. Του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο πρώτος ξεκινά εδώ και κάποια ματς με γκολ οφσάιντ, ενώ η δεύτερη έχει πάρει πέναλτι εκτός περιοχής που θεωρείται «μνημείο». Κι όχι μόνον αυτά, υπάρχουν πολλές φάσεις, αλλά θα χάσουμε το μέτρημα.

Όλα αυτά γίνονται στο βωμό της «κάθαρσης» και της «εξυγίανσης». Με αποκλειστικό σκοπό να πέσει ο Ολυμπιακός από την κορυφή για να γίνει πιο… συναρπαστικό το πρωτάθλημα και να αποκτήσουν νόημα οι Κυριακές κάποιων.

Κι όσο για το κανονικό ποδόσφαιρο; Ποιος νοιάζεται; Τα πρόσωπα που κάποτε κατηγορούσαν, είναι τώρα «δικοί τους» άνθρωποι, οπότε έχουν… εξαγνιστεί και δεν τρέχει τίποτα. Κι ούτε… επενδύσεις θα χρειαστούν, ούτε όλα τα υπόλοιπα. Μας αρκεί ένας απολογισμός του Περέιρα με τη σφραγίδα της UEFA κι όποιος τολμήσει να πει κάτι, τότε θα επικαλούμαστε τους εισαγγελείς!  Για αυτό και η καλύτερη λύση είναι να ενώσουμε τα χέρια μας και να προσευχηθούμε όλοι μαζί για το καλό της… κάθαρσης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ