Ολυμπιακός: Φτιάχνοντας τη νέα θρυλική γενιά

Ολυμπιακός: Φτιάχνοντας τη νέα θρυλική γενιά

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας στο βασικό σχήμα πέντε παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Αυτό από μόνο του είναι μια πολύ σημαντική είδηση για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ολυμπιακός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής.

Αν μάλιστα σταθεί κάποιος και στις δυνατότητες που έχουν αυτά τα νέα παιδιά που έπαιξαν στην Τρίπολη αλλά και άλλα που… έρχονται, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να επιμείνει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Έχοντας φυσικά στο μυαλό του την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς θέλει να βάλει στο rotation τον Σουρλή, τον Καλογερόπουλο αλλά κι άλλα νέα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά, αν οι δύο παίκτες που προαναφέραμε μπουν για τα καλά στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Τζολάκης ήδη παίζει από φέτος ενώ ο Ανδρούτσος έχει ανταποκριθεί με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά από την ακαδημία του και το ζητούμενο είναι να παίξουν ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι φτιάχνουν τη νέα γενιά, δουλεύοντας μεθοδικά και με συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Να βάλουν βάσει πλάνου νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά ότι αυτά τα νέα παιδιά μπορούν να προσφέρουν.

Μιλάμε για παίκτες που θα έχουν πολλές παραστάσεις και στην καλοκαιρινή προετοιμασία και θα κερδίσουν πολλά και στον ψυχολογικό τομέα.

Κανείς δεν θα πρέπει να βλέπει πόσο χρονών είναι αυτά τα παιδιά. Το μόνο που έχει σημασία είναι αν μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό και τα σημάδια είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Χρειάζονται λοιπόν δύο πράγματα για τα νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Πρώτα απ’ όλα να δουλέψουν πολύ και ν’ αφοσιώσουν ατελείωτες ώρες προπόνησης στο Ρέντη.

Έχουν στην διάθεσή τους ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης και όλες τις ανέσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μην σταματούν την δουλειά στις προπονήσεις.

Βεβαίως είναι σημαντικό να τονίσουμε εδώ ότι πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και ο Μαρτίνς θέλει να εντάξει τα παιδιά που προαναφέραμε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Το ταλέντο υπάρχει κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Ολυμπιακός φτιάχνει λοιπόν τη νέα γενιά παικτών και ο Μαρτίνς έχει το βλέμμα στο μέλλον.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου κι αυτό είναι επίσης σημαντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ