Ολυμπιακός: Καμαρώστε την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη

Ολυμπιακός: Καμαρώστε την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, καθώς κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο την σεζόν καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, επικρατώντας της Βουλιαγμένης και στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος.

Ήταν χωρίς αμφιβολία μια ονειρική χρονιά για τα κορίτσια της ομάδας του λιμανιού και τον προπονητή τους, Χάρη Παυλίδη, καθώς όλα δούλεψαν «ρολόι» στο σωστό τάιμινγκ.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη και είναι χωρίς καμιά αμφιβολία η κορυφαία ομάδα στην Γηραιά ήπειρο σε ότι αφορά το πόλο γυναικών.

Η κατάκτηση τριών τίτλων, αλλά κυρίως της Ευρωλίγκας, επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός έχει την τεχνογνωσία του πρωταθλητή. Έχει τους τρόπους να ανατρέπει τα προγνωστικά και να νικάει τους μεγάλους αντιπάλους του στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Κι αυτή η χρονιά ήταν μοναδική για την ομάδα του Πειραιά, καθώς τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν σειρά υπερβάσεων για να πετύχουν τους μεγάλους στόχους τους.

Αυτή η ομάδα είναι ο ορισμός της οικογένειας και όσοι παρακολούθησαν την πορεία του Ολυμπιακού στην διάρκεια της σεζόν, διαπίστωσαν σίγουρα ένα πράγμα.

Ότι ποτέ δεν χάθηκε η πίστη για την κατάκτηση της κορυφής και με βάση τα όσα είδαμε στην τελική φάση της Ευρωλίγκας αλλά και του πρωταθλήματος, έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που έχει κάνει την άμυνα «επιστήμη».

Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε σε μια απίστευτη αμυντική προσπάθεια και τακτική, παρουσίασε αστείρευτα ψυχικά αποθέματα και φυσικά θα πρέπει ν’ αποδώσει κάποιος τα εύσημα στον προπονητή της ομάδας του λιμανιού, Χάρη Παυλίδη.

Ο σχεδιασμός του Έλληνα κόουτς απέδωσε 100% σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός κατάφερε να εγκλωβίσει τις αντιπάλους του, φτάνοντας στην κατάκτηση τριών τίτλων.

Είναι μια μαγική χρονιά για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα εκεί για να στηρίζει την προσπάθεια όλων των τμημάτων.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού τα πήραν όλα ή καλύτερα για ν’ ακριβολογούμε, τα σάρωσαν όλα και σκέφτονται την επόμενη χρονιά.

Με μοναδικό βέβαια στόχο να πετύχουν νέους άθλους. Νέους θριάμβους σαν παραμύθια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ