O Αρειανός δεν χρειάζεται υποδείξεις

O Αρειανός δεν χρειάζεται υποδείξεις

Οι οπαδοι του Άρη έχουν αποδείξει οτι στέκονται στο πλευρό της ομάδας τους και το ίδιο θα πράξουν και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αν υπάρχει ένας οπαδός που έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας του αδιαπραγμάτευτα και χωρίς να έχει γευτεί χαρές και τίτλους, αυτός είναι ο Αρειανός.

Δεν το κάνει, εξάλλου, προσδοκώντας κάποια… ανταμοιβή, δεν το κάνει ανταποδοτικά, δεν το κάνει επειδή πανηγύρισε τη κατάκτηση ενός τροπαίου ή γιατί έγινε μόδα στα καφενεία και για να πουλήσει μούρη στους φίλους και γνωστούς του.

Το νιώθει σαν κάτι φυσιολογικό. Όπως ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για την οικογένεια του, για τους ανθρώπους που αγαπάει. Όπως θέλει να τους προστατεύει από κάθε κακό με όλες του τις δυνάμεις.

Αυτό θα κάνει και τώρα ο οπαδός του Άρη με τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησαν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν χρειάζεται, μάλιστα, καμία υπόδειξη για να το πράξει αυτό. Ειδικά από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την οικογένεια του Άρη.

Πιστεύετε, δηλαδή, οτι υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τον Άρη , που να μην καταλαβαίνει οτι η απίστευτη απόφαση του CAS με τον Οριόλ και τα 1.100.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για στήριξη της ΠΑΕ και του Θόδωρου Καρυπίδη;

Είναι πολύ όμορφο αυτό που βλέπω στα σόσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες και μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας. Ο ένας Αρειανός να προσπαθεί να «παρασύρει» τον διπλανό του. Ολοι μαζί μια αλυσίδα, μια οικογένεια, με κοινό σκοπό. Να κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα.

Από την άλλη, κανείς εκτός της οικογένειας του Άρη, δεν έχει το δικαίωμα να κουνάει το δάχτυλο του επιδεικτικά. Απέναντι σε έναν οπαδό που δεν έχει μάθει στα δύσκολα, που δεν άφησε την ομάδα του στα «πέτρινα» χρόνια, που ήταν αυτός που την κράτησε ζωντανή και την επανέφερε στη φυσική της θέση.

Αυτός ο κόσμος λοιπόν ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και φυσικά δεν χρειάζεται καμία υπόδειξη, ειδικά από άτομα που η μόνη τους σχέση με τον Άρη, είναι οτι είχαν ακούσει κάποτε σε ντοκιμαντέρ της ΝΑΣΑ για τον πλανήτη.

Υπάρχουν, φυσικά και κάποιοι που από προσωπική αντιπάθεια προς τον Καρυπίδη, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και να αποτρέψουν και άλλους να πάρουν διάρκειας. Είναι τόσο λίγοι, όμως, που απομονώνονται.

Σε τόσο δύσκολες εποχές, το να μην έχει κάποιος την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, δεν τον κάνει λιγότερο Αρειανό. Αν μπορούσε θα το έκανε και πρώτος αυτός στεναχωριέται.

Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και θα το χαρίσουν σε έναν αδελφό τους. Γιατί έτσι το νιώθουν.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του οπαδού του Άρη. Το να βοηθήσει την ομάδα του δεν το θεωρεί υποχρέωση που του επιβάλουν αλλά αυτονόητο καθήκον. Γι’ αυτό και δεν έχει ανάγκη καμία υπόδειξη, ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ