Άρης: Κλειστά χαρτιά λόγω CAS

Άρης: Κλειστά χαρτιά λόγω CAS

Ο Άρης κινείται σωστά στην μεταγραφική αφορά για την ενίσχυση του, χωρίς, όμως να μπορεί να ανακοινώσει συγκεκριμένα ονόματα.

Η αλήθεια είναι οτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τα ονόματα που έχουν ακουστεί σε οτι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι σαφώς λιγότερα.

Και οσα έχουν βγεί με το «σταγονόμετρο», είτε δεν ισχύουν, είτε απλά προτάθηκαν, είτε απασχόλησαν αλλά δεν αποτελούν τη πρώτη επιλογή των κιτρινόμαυρων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε οτι αφορά το τελευταίο, είναι η περίπτωση του Τόνι Μαουρίτσιο της Λανς. Ο βραχύσωμος Γάλλος μεσοεπίθετικός βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων του Άρη, όχι, όμως και στη κορυφή της.

Προτεραιότητα αποτελεί άλλος μεσοεπιθετικός και αυτός από την αγορά του εξωτερικού, με τον οποίο, μάλιστα, οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Είναι απόλυτα λογικό η ΠΑΕ Άρης να κινείται μ’ αυτή τη τακτική και να μην βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Αυτό, μάλιστα, θσ συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση από το CAS για την υπόθεση του Ντουρμισάι και το BAN.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ με άλλους βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Δεν μπορούν, όμως, να ανακοινώσουν τις συμφωνίες αυτές, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να τις οριστικοποιήσουν. Δεν γνωρίζουν, επίσης, το κατά πόσο θα δείξουν την απαιτούμενη υπομονή οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχει συμφωνία.

Πολλά έχουμε δει, εξάλλου στο ποδόσφαιρο και αν δεν μπεί η υπογραφή στο συμβόλαιο, καμία μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρείται ως δεδομένη.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης έχουν προβλέψει και εναλλακτικές λύσεις σε οτι αφορά τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τους.

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά με το CAS και οι κιτρινόμαυροι μπορούν να κάνουν ελεύθερα μεταγραφές, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι αρχικά θα προσχωρήσουν στην απόκτηση εξι παικτών, που προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, θα αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν παίκτη για την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, έναν μέσο, έναν επιτελικό χαφ και έναν επιθετικό κορυφής.

ΥΓ. Είναι ειλημμένη η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη να αυξήσει το μεταγραφικό μπάτζετ, παρά το «χτύπημα» που δέχθηκε με την απόφαση για τον Οριόλ. Όπως είναι γνωστό, επίσης, οτι στον Άρη δεν υπάρχει μηχανή που να … κόβει χρήματα και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα κάνει τις κινήσεις του, περιμένοντας και την ανταπόκριση του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ