Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι άτρωτος

Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι άτρωτος

Οι στιγμές που ζήσαμε όλοι στο Δανία - Φινλανδία, σε επαναφέρουν απότομα στην πραγματικότητα.

Το σημερινό κείμενο δεν θα έχει σχέση με τον Ολυμπιακό και την επικαιρότητα στα θέματα των πρωταθλητών. Υπάρχουν στιγμές, που συνειδητοποιείς ότι είσαι αδύναμος, ότι όλα όσα ονειρεύεσαι μπορεί να διαλυθούν σε μία μόνο στιγμή. Από το πουθενά. Εκεί που σφυρίζεις αδιάφορα, που χαμογελάς, που περνάς καλά.

Όπως ακριβώς συνέβη στο 43ο λεπτό του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία. Εκεί που έβλεπες αραχτός το ματς, εκεί που σκεφτόσουν τα στοιχήματα που είχες παίξει, εκεί που τα έβαζες με την τύχη σου, επειδή οι Δανοί δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, πάγωσε ο χρόνος. Τα πάντα έσβησαν από το μυαλό σου, λες και του έκανες format.

Το 43ο λεπτό θα μείνει στην ιστορία των Euro, όχι για ένα πανέμορφο γκολ, αλλά γιατί σταμάτησε ο χρόνος. Γιατί κοίταζες την τηλεόραση και προσπαθούσες να συνειδητοποιήσεις το τί έβλεπες. Από την στιγμή που ο Έρικσεν κατέρρευσε, οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές. Το ιατρικό τιμ να δίνει μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή. Τους συμπαίκτες του να δημιουργούν ασπίδα μπροστά από τον μεσοεπιθετικό της Ίντερ και ταυτόχρονα να κλαίνε και να προσεύχονται. Τη γυναίκα του να έχει μπει μέσα στο γήπεδο, να κλαίει και να φοβάται να πάει κοντά στον αγαπημένο της.

Χωρίς υπερβολή, το διάστημα που μεσολάβησε από το 43ο λεπτό, μέχρι την μεταφορά του παίκτη στο νοσοκομείο, όταν και έγιναν γνωστά τα πρώτα καλά νέα, περνούσε αργά και βασανιστικά. Κι αν αυτό συνέβη με μας, που βλέπαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση, φανταστείτε τους δικού του ανθρώπους.

Ευτυχώς το 43ο λεπτό στο ματς της Δανίας με τη Φιλανδία δεν θα μείνει στην ιστορία των Euro για τραγικό συμβάν. Γιατί κακά τα ψέματα, το μυαλό όλων πήγε στο χειρότερο σενάριο.

Η μεγάλη περιπέτεια του Έρικσεν μας επανέφερε στην πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι άτρωτος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι θα συμβεί την επόμενη κιόλας στιγμή. Για αυτό λοιπόν ρουφήξτε τη ζωή, περνάτε καλά και απολαύστε την κάθε σας στιγμή.

Υ.Γ. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Έρικσεν στάθηκε τυχερός, γιατί αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο και το ιατρικό τιμ του γηπέδου, ενήργησε γρήγορα, αποτελεσματικά και ήταν άρτια εξοπλισμένο. Δυστυχώς σε πολλά γήπεδα της χώρας μας, στις μικρότερες φυσικά κατηγορίες, ένας γιατρός υπάρχει και κακά τα ψέματα δεν είναι Θεός, αν του τύχει ανάλογο περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ