Άρης : Ο ξεχωριστός κύριος Γκιάρο

Άρης : Ο ξεχωριστός κύριος Γκιάρο

Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο όπου παρέδωσε μαθήματα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας κεντρικός αμυντικός.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε στις 30 Ιουνίου του 2007 την απόκτηση του Ρονάλντο Γκιάρο. Ενός Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού με πλούσιο βιογραφικό , με θητεία σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας και μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας του. Στην Θεσσαλονίκη, βέβαια, αρκετοί ήταν αυτοί που έκριναν ότι σε ηλικία 33 ετών ήρθε στην Ελλάδα για να κολλήσει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα.

Αυτός, βέβαια, ήρθε στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παραδώσει δωρεάν μαθήματα για το πως πρέπει να κινείται ένας στόπερ στον αγωνιστικό χώρο. Ποδοσφαιριστής τεράστιας ποιότητας, με μεγάλο όπλο του την αντίληψη και την σωστή τοποθέτηση. Διάβαζε τόσο καλά την εξέλιξη της φάσης, που ήταν λες και είχε μαγνήτη στα παπούτσια του και η μπάλα κατέληγε σε αυτόν. Ήταν σαν να γνώριζε από πριν, που θα καταλήξει η μπάλα.

Τυχεροί, φυσικά, δεν ήταν μόνο όσοι τον έβλεπαν από τις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και οι συμπαίκτες του. Το πρόσωπο του παρέμενε ανέκφραστο ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές και η αλήθεια είναι ότι αυτή την ηρεμία την μετέφερε και εντός αγωνιστικού χώρου. Με τους παίκτες που αγωνίζονταν δίπλα του, αλλά και μπροστά του να αισθάνονται αυτή την σιγουριά.

Αρκετοί ήταν και οι παρτενέρ που είχε δίπλα του ο Βραζιλιάνος στο κέντρο της άμυνας, αυτά τα τέσσερα χρόνια που έμεινε στο Κλεάνθης Βικελιδης. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει, κανείς ότι όλοι κέρδισαν από την συνύπαρξη τους και βελτιώσαν τα ατομικά τους στοιχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ