Δεν φοβάται στα δύσκολα ο Άρης

Δεν φοβάται στα δύσκολα ο Άρης

Η τύχη δεν χαμογέλασε στους κιτρινόμαυρους , που θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όμως μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Την Αστάνα από το Καζακστάν θα βρεί στον δρόμο του ο Άρης, στη προσπάθεια του να περάσει στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Μια κλήρωση που μόνο εύκολη δεν θα τη χαρακτήριζε κανείς, καθώς η ομάδα από το Καζακστάν είναι έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ τα πάει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και εντός συνόρων, όπου έχει κατακτήσει έξι τίτλους.

To πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου στην έδρα της Αστάνα και το δεύτερο στις 29 του ίδιου μήνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν, όμως, υπάρχει μια ομάδα που δεν φοβάται στα δύσκολα και είναι στο DNA της να παλεύει και να τα καταφέρνει, αυτή είναι ο Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταφέρει να αποκλείσουν μεγάλες ομάδες, ενώ τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου … προσκύνησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αντίθετα, οπότε θεώρησαν οτι τα πράγματα είναι εύκολα, το πλήρωσαν. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον περσινό αποκλεισμό από την άσημη Κολος Κοβαλίβκα.

Κανείς δεν περίμενε οτι αυτή η ομάδα όχι μόνο θα αποκλείσει τον Άρη από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά και θα έσπαγε το εκπληκτικό αήττητο ρεκόρ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και όμως, έγινε…

Ένας από τους μεγάλους στόχους του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο, είναι και η συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League. Κάτι πολύ σημαντικό όχι μόνο για το πρεστίζ αλλά και για την οικονομική ανάσα που θα δώσει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Τον συγκεκριμένο στόχο τον έθεσαν στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης με τον προπονητή, Άκη Μάντζιο.

Σε οτι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, στόχος είναι η ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο δρόμος , όμως, για τη φάση των ομίλων μόνο στρωμένος με λουλούδια δεν θα είναι. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του Άρη.

Υπάρχει, επίσης, και ένας τεράστιος αστερίσκος και αυτός έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει την απόφαση να ανεβάσει το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρά τη σοκαριστική απόφαση για τον Οριόλ.

Διαφορετικά, λοιπόν, θα είναι τα δεδομένα σε οτι αφορά την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης, αν ο Άρης καταφέρει να πραγματοποιήσει τις έξι μεταγραφές παικτών ενδέκαδας τις οποίες έχει κλείσει.

Οι πιθανότητες πρόκρισης, αρχής γενομένης από τα δύο παιχνίδια με την Αστάνα, αυξάνονται σημαντικά.

Αντίθετα, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα, αν η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι ανακοινωθεί πρίν την 1η Ιουλίου και είναι αρνητική, με αποτέλεσμα το BAN να παραμείνει.

Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, βέβαια, ο Άρης θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα μαθημένη στα δύσκολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ