Ολυμπιακός: Όταν το ταβάνι είναι ο ουρανός… (vid)

Ολυμπιακός: Όταν το ταβάνι είναι ο ουρανός… (vid)

Ο Κουντέ, ο Τικίνιο και η απόδειξη πως ο Μαρινάκης δεν σταματά να ονειρεύεται. Τηρώντας ευλαβικά όλα όσα είχε πει και στα αποδυτήρια του Κράσνονταρ…

Στο ξεκίνημα μιας δουλειάς που επέδιδε καρπούς. Μετά από μια πρώτη δύσκολη σεζόν στην εποχή Μαρτίνς που κανείς, ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, δεν είδε το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Και κάπως έτσι το ταξίδι των επιτυχιών με την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι του 2019 ξεκινούσε στο Κράσνονταρ. Με τον Ολυμπιακό να έχει περάσει από το δύσκολο «μονοπάτι» στο Τσάμπιονς Λιγκ και να δείχνει έτοιμος για να νικήσει τους πάντες κατακτώντας και πάλι την κορυφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας τις διακρίσεις στην Ευρώπη.

Εκείνο το βράδυ στο Κράσνονταρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγυρίζοντας με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια είχε πει μια ατάκα που εκφράζει διαχρονικά τον Ολυμπιακό. Τον δικό του Ολυμπιακό.

«Ταβάνι μας ο ουρανός» είχε πει ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών στέλνοντας το μήνυμα σε όλους πως δεν σταματά να ονειρεύεται. Πέρασαν δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν με δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και σπουδαίες βραδιές στην Ευρώπη, σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Με τον Ολυμπιακό να τελειώνει το πρωτάθλημα στο +26 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Και να μπαίνει φουριόζος στο καλοκαιρινό παζάρι. Για να γίνει ακόμη πιο δυνατός. Ο Τικίνιο, που εντυπωσιάζει ήδη στον Ρέντη, δημιουργεί μια απίστευτη επιθετική τριάδα στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος άσος που όπως είχε πει στο «10» ρεπόρτερ της Πόρτο, μπορεί εύκολα να βάλει 20 γκολ την σεζόν.

Μέσα στην μέρα αναμένεται να ενταχθεί στην ερυθρόλευκη οικογένεια ο σπουδαίος Πιερ Κουντέ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή από το «πάνω ράφι», για μια τοπ προσθήκη στο ρόστερ των πρωταθλητών. Έναν box to box που ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς. Μια μεταγραφή πολύ μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν είναι ελληνική ομάδα. Είναι ευρωπαϊκή. Για αυτό και μπορεί να φέρνει top class ποδοσφαιριστές την ώρα που οι δικοί του που αναδεικνύονται «πολιορκούνται».

Με τον Κουντέ ο Ολυμπιακός γίνεται πανίσχυρος στον άξονα. Με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη καλύψει το κενό που θα προκύψει αν και εφόσον βρεθεί ομάδα που θα καλύψει στο 100% τα «θέλω» της ομάδας για τον Καμαρά. Τον Ολυμπιακό που δεν περιμένει να ανοίξει «κενό» στο ρόστερ του αλλά προσέχει για να έχει. Τον Ολυμπιακό που κινείται μεθοδικά και στις υποθέσεις του τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει επάξια, τον Ζοσέ Σα που όλα δείχνουν πως οδεύει για την Γουλβς, αλλά και τον Σεμέδο αν και εφόσον χρειαστεί.

Τον Ολυμπιακό που αποδεικνύει με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια, πως θέλει το καλύτερο και ψάχνει κάθε χρόνο να ανεβαίνει και άλλο επίπεδο. Να διατηρεί τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να αναζητά όλο και πιο μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη. Τον Ολυμπιακό που έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του για να είναι και πάλι στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξέρει πως ότι χρειαστεί θα το έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ