Ολυμπιακός: Το μέλλον τους ανήκει…

Ολυμπιακός: Το μέλλον τους ανήκει…

Τέσσερις νεαροί παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία της που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ένα φιλικό απέμεινε επί Αυστριακού εδάφους για τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα με αντίπαλο την Κραϊόβα. Πέντε παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες και μετρούν τρεις νίκες (Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας), μία ισοπαλία (με την Ούφα) και μια ήττα από την Σάλτσμπουργκ.

Στα αποτελέσματα φυσικά και δεν στέκομαι, απλά τα ανέφερα και προσθέτω ότι μου έκανε εντύπωση το χρονικό διάστημα στο οποίο διεξήχθησαν τα ματς. Και πέντε νίκες να έκανε ο Ολυμπιακός, το ίδιο θα ήταν. Άλλωστε το είπε πρόσφατα και ο τεχνικός των πρωταθλητών. Το θέμα σε αυτά τα παιχνίδια είναι να μάθουν οι νέοι παίκτες (σε αυτούς βάζω και τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς, τα μεταγραφικά αποκτήματα και τους πιτσιρικάδες) την φιλοσοφία του προπονητή και κάποιοι να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Κάτι που κατά την προσωπική μου άποψη έκαναν οι Αποστολόπουλος, Μάρκοβιτς, Τσούμιτς και Σουρλής. Αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια το μέλλον τους ανήκει. Πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους, ότι στον Ολυμπιακό έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι όποιος αξίζει παίζει. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε.

Θα πει κάποιος, ότι επειδή οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν αριστερό μπακ, πώς θα παίξει ο Αποστολόπουλος; Ο 18χρονος μπακ, λογικά θα πάρει χρόνο στην δεύτερη ομάδα, αλλά όποτε τον χρειάζεται ο Μαρτίνς θα ανεβαίνει στην πρώτη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Τσούμιτς, αλλά και τον Σουρλή. Από το κλαμπ των παικτών που ξεχώρισαν, ο Μάρκοβιτς νομίζω ότι πρέπει πλέον να υπολογίζεται παίκτης της πρώτης ομάδας…

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά την άσχημη εικόνα των πρωταθλητών στο φιλικό με την Ούφα, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο τεχνικός του Θρύλου: «Στο παιχνίδι με την Ούφα και στο ματς με την Κραϊόβα δουλεύουμε περισσότερο την διαχείριση της κούρασης, γιατί είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας. Είναι ματς που θα φορτώσουμε κάπως τους παίκτες με πιο πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλουμε όμως να δούμε τον χαρακτήρα μας και την απόδοσή μας. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω οφείλεται στο ότι ήμασταν κουρασμένοι. Οπότε αυτά τα ματς μας κάνουν να δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ