Ολυμπιακός: Πώς να μην υπάρχει «τρέλα» για τα διαρκείας;

Ολυμπιακός: Πώς να μην υπάρχει «τρέλα» για τα διαρκείας;

Η «δίψα» για επιστροφή στο «Ναό» είναι μεγάλη και φάνηκε με το… καλημέρα.

Δεν αποτελεί έκπληξη. Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού για επιστροφή στο «Ναό» είναι τεράστια.

Η προσμονή για την στιγμή που θα μπορούσαν να πάρουν εισιτήριο ήταν μεγάλη και από χθες Δευτέρα που άνοιξε η διαδικασία για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας αποδείχθηκε στην πράξη. 1.100 πήραν ήδη θέση και θα είναι «ξανά μαζί» με την αγαπημένη τους ομάδα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι 10 χιλιάδες την πρώτη μέρα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ικανοποιηθούν όλοι όσοι έδειξαν από την πρώτη μέρα ενδιαφέρον για να ανανεώσουν το διαρκείας τους.

Είναι σίγουρο πως η ίδια «δίψα» και «τρέλα» για ένα εισιτήριο διαρκείας θα υπάρχει και τις επόμενες ημέρες. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι εκεί για να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα ξέροντας άλλωστε πως η ζήτηση είναι τεράστια. Από τις 15 Ιουλίου ανοίγουν τα γήπεδα στο 85% της χωρητικότητας με το πρώτο ραντεβού να είναι για τις 20 ή 21 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη. Στο πρώτο ματς που μετά από 1,5 χρόνο και εκείνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, θα έχει και πάλι ο Ολυμπιακός στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του.

Για τον Ολυμπιακό που έχει ήδη ξεκινήσει την «περιπέτεια» του καλοκαιριού με στόχο μια ακόμη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα ταξίδι που ξεκινά στο Καραϊσκάκη και μετά σε Τιφλίδα ή Μπακού για την πρώτη από τις τρεις αναγκαίες προκρίσεις. Για έναν Ολυμπιακό που είναι έτοιμος από την περσινή σεζόν έχοντας και την προσθήκη των Κούντε και Τικίνιο (που θα γυρίσει πιο γρήγορα από ότι αρχικά αναμενόταν) και που συνάμα με το πρώτο «εμπόδιο» δουλεύει σε τριπλό ταμπλό για την ενίσχυσή του σε άμυνα (αριστερό μπακ, τερματοφύλακα) και επίθεση (εξτρέμ).

Αυτό που προέχει βεβαίως για τον Μαρτίνς που ταξιδεύει για την Τιφλίδα για να δει από κοντά τον πρώτο αγώνα (Τετάρτη 7μμ) είναι τα δύο πρώτα επίσημα ματς. Με σοβαρότητα και προσοχή να έρθει η πρώτη πρόκριση. Με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

Τον κόσμο του που είναι δεδομένο πως θα «σπάσει» και φέτος όλα τα ρεκόρ. Τον κόσμο που δυστυχώς δεν μπόρεσε τις δύο τελευταίες σεζόν να αποθεώσει αυτή την σπουδαία ομάδα που έχει φτιάξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ