Ολυμπιακός: Ακόμα μία απόδειξη…

Ολυμπιακός: Ακόμα μία απόδειξη…

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πετυχημένος προπονητής. Ο Παβόν έχει όλο το πακέτο

Οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν την διαφορά. Σήμερα λοιπόν, διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι της Ντιναμό με τη Νέφτσι και ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού. Δρόμος που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέα σεζόν και σίγουρα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ιούλιο μήνα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όσο καλύτερη ομάδα και να διαθέτεις. Θέλει σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και φυσικά είναι έγκλημα να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Ακόμα και αν είναι η Ντιναμό Τυφλίδας, που στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι το αουτσάιντερ.

Για μία ακόμη φορά, ο Πέδρο Μαρτίνς, απέδειξε το πόσο σοβαρός προπονητής είναι. Φυσικά και έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, αλλά αποφάσισε να δει ο ίδιος τις δύο ομάδες. Όχι από την τηλεόραση, που κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει…

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ταξιδέψει ο ίδιος στην Γεωργία, σε ένα ταξίδι… Οδύσσεια, όπως διαβάσατε εδώ στο 10.gr. Να γεμίσει το μπλοκ του με σημειώσεις και να μην βρεθεί η ομάδα προ εκπλήξεων. Ο Πέδρο το αποφάσισε, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Απλά ήθελε ο ίδιος να βρεθεί στο γήπεδο για να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τις δύο ομάδες.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ηττηθεί σε παιχνίδια, προκριματικών γύρων. Ξέρει πόσο σημαντικά είναι για την πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Οι λεπτομέρειες που είπαμε στον πρόλογο…

Από εκεί και πέρα, θα έχετε παρατηρήσει ότι με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού δεν ασχολούμαι, παρά μόνο όταν ανακοινωθούν οι παίκτες. Για μία περίπτωση, σήμερα θα κάνω εξαίρεση.

Από την ώρα που το 10.gr, αποκάλυψε το όνομα του Παβόν, άρχισα να σκέφτομαι τον 25χρονο Αργεντινό με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και δεν είμαι ο μόνος. Η είδηση «έσκασε» κατά τη μία τη νύχτα, σε μέρα που είχα βραδινή εκπομπή. Τα μηνύματα, από φίλους του Ολυμπιακού διαδέχονταν το ένα το άλλο. Και όσο το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη παραμένει στο προσκήνιο, τόσο φουντώνει μέσα μας η ελπίδα να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που έχει φορέσει 11 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, προσωπικά τον είχα παρακολουθήσει στο Μουντιάλ και όλο το πακέτο που διαθέτει, είναι ταμάμ για τον Θρύλο.

Αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να τον αποκτήσουν (γιατί οι πρώτες απαιτήσεις της Μπόκα είναι παράλογες για ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο), είμαι βέβαιος ότι θα μπει για πλάκα στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού. Ειλικρινά, εύχομαι πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ