Ο Άρης, τα «καραγκιοζιλίκια» και οι… ντετέκτιβ

Ο Άρης, τα «καραγκιοζιλίκια» και οι… ντετέκτιβ

Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για τα παιχνίδια τους με την Αστάνα, δίνουν φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό αλλά θέλουν να ξεπεράσουν τις γραφικότητες και τα εμπόδια που συναντούν στον δρόμο τους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αστάνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ένας από τους μεγάλους στόχους των κιτρινόμαυρων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης και το πρώτο εμπόδιο είναι η ομάδα από το Καζακστάν.

Αυτό, που επίσης, θα ήταν πολύ αστείο αν δεν ήταν τόσο προκλητικό, είναι ότι μερικοί κάνουν λες και είναι υποχρεωμένη η ΠΑΕ Άρης να τους ζητήσει συγνώμη γιατί θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μην ανησυχείτε, την επόμενη φορά θα ζητήσει και την γνώμη σας για τον αντίπαλο που θα επιλέξει και αν δεν έχετε αντίρρηση να το κλείσει το παιχνίδι. Αλλιώς δε με πειράζει, καλή καρδιά.

Φυσικά υπάρχουν και οι… ντετέκτιβ που δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Αν διαβάσει κανείς σενάρια, τυφλά να έχουν οι ταινίες και οι σειρές. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν τέτοιο μαγικό χάρισμα, που όταν έκλεισαν φιλικό με τον Ιωνικό ήξεραν ότι αυτό θα ακυρωθεί. Μιλάμε για έπος.

Αν είναι έτσι ας μαντέψουν και τους αριθμούς του Τζόκερ, για να πληρώσουν τον Οριόλ. Άδικα… ματώνει οικονομικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, πώς δεν το είχε σκεφτεί.

Συνεχίζουμε με την απίστευτη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ. Εκεί όπου είχαμε τον ίδιο τον άνθρωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση να δίνει επίσημη κατάθεση, αναφέροντας ότι η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία ανάμειξη στο συγκεκριμένο θέμα. Ως εκ θαύματος η απόφαση ήταν να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Άρη.

Χωρίς, φυσικά, πουθενά να διευκρινίζεται από ποια αγωνιστική περίοδο θα αφαιρεθούν οι βαθμοί.

Ο Άρης φυσικά θα καταθέσει έφεση σε βάρος της απόφασης και πολύ καλά θα κάνει. Δεν γίνεται να μην δικαιωθεί με τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο Άρης έχει μάθει να πολεμάει στα δύσκολα. Αυτή η ομάδα έχει την μάχη στο DNA της. Αυτό δεν έχουν καταλάβει όσοι προσπαθούν συνεχώς να της βάλουν εμπόδια. Ο Άρης ενοχλεί, τους έχει χαλάσει τη μαγιά. Οι τρεις συνεχόμενες έξοδοι του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι ένα αγκάθι. Δεν είναι εύκολο να το καταπιούν.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα είναι στο στόχαστρο και χρειάζεται ενότητα για να ανταπεξέλθει. Που να αρχίσει και το πρωτάθλημα, δηλαδή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ