Ολυμπιακός: Ένα δυνατό «μήνυμα» και το ποντάρισμα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ένα δυνατό «μήνυμα» και το ποντάρισμα του Μαρτίνς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έκανε άλλα «κόλπα» ενώ ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Αγκιμπού Καμαρά θεωρώντας πως ο νεαρός Αφρικανός μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Άρη στην τελική πρόβα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (απέναντι στη Νέφτσι) και δεν χωρά αμφιβολία πως ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει πολλά συμπεράσματα από την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό πάντως που πρέπει πάνω απ’ όλα να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουν οι πειραιώτες τα παιχνίδια με τη Νέφτσι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και στις δύο αναμετρήσεις.

Ο Μαρτίνς θα μιλήσει μάλιστα άμεσα στους ερυθρόλευκους για τα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν γιατί θέλει μεγάλη προσοχή.

Πάμε όμως να δούμε ορισμένα στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών, με πρωταγωνιστές τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Σε ότι αφορά τον 24χρονο Σέρβο, είναι σίγουρο πως έβγαλε μια ωραία εικόνα στο ματς. Είχε τρεξίματα, είχε ένταση και δημιούργησε παιχνίδι για τον Ολυμπιακό από το δεξί άκρο.

Είχε την ασίστ στην φάση του Καμαρά στο πρώτο μέρος, το γκολ φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτές τις δύο σημαντικές φάσεις. Είχε κι άλλες καλές στιγμές καθώς πήρε πρωτοβουλίες για να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση.

Ο Ραντζέλοβιτς έχει μια μεγάλη ευκαιρία την φετινή σεζόν και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Είναι βέβαιο πως ο Μαρτίνς του έχει εμπιστοσύνη, βλέποντας φυσικά ότι είναι εξτρέμ με ταχύτητα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό ακραίο επιθετικό βλέποντας πράγματα από την πρώτη στιγμή.

Θα πρέπει να σταθούμε και στην δυνατότητα που έχει να σκοράρει ο Σέρβος εξτρέμ και το ζητούμενο για τον Ραντζέλοβιτς είναι να συνεχίσει την δουλειά.

Μέσα από την δουλειά θα έχει και την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι του και ο Μαρτίνς είναι σίγουρο πως τον έχει στα πλάνα του.

Μετά μάλιστα από την εμφάνιση του στο φιλικό με τον Άρη, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν απέναντι στη Νέφτσι.

Έχει όμως ενδιαφέρον να σταθούμε και στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη.

Έχει σχηματίσει μια εξαιρετική άποψη ο Μαρτίνς για τον νεαρό άσο από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διακρίνει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του νεαρού Αφρικανού και είναι σημαντικό ότι εκτός από τα άκρα της επίθεσης μπορεί να παίξει και στον άξονα σε ρόλο επιτελικού μέσου κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς στον Καμαρά και θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους πρωταθλητές. Το γεγονός λοιπόν ότι ο νεαρός άσος που ανήκε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, έπαιξε χθες στο φιλικό με τον Άρη φανερώνει πολλά.

Για τον Κούντε είχαμε επισημάνει από το πρώτο του φιλικό με την φανέλα του Ολυμπιακού, ότι μπορεί να κάνει την διαφορά με το «καλημέρα». Η άνεση με την οποία έφτιαξε το τρίτο γκολ των πειραιωτών αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να δώσει δημιουργία στην επίθεση των ερυθρόλευκων και μάλιστα με καλή τεχνική στις προσπάθειες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ