Επειγόμαστε να ξαναδούμε τον Πιερ Κούντε!

Επειγόμαστε να ξαναδούμε τον Πιερ Κούντε!

Τώρα οι ευκαιρίες αξιοποιούνται, γίνονται γκολ, νίκες και επιτυχίες. Γίνονται προκρίσεις.

Οσο πιο απλά τόσο πιο καλά. Ισχύει γενικά στην καθημερινότητά μας, ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Ο Μαρτίνς έχει φροντίσει ώστε στην ομάδα του Ολυμπιακού να απλοποιούνται οι καταστάσεις. Όταν είχε έρθει ο κόουτς πριν από τρία και βάλε χρόνια, οι ερυθρόλευκοι δημιουργούσαν τις ευκαιρίες και στη συνέχεια τις έχανα. Τώρα δεν γίνεται έτσι. Από πέρσι έχει σταματήσει να γίνεται έτσι. Οι ευκαιρίες αξιοποιούνται, γίνονται γκολ, νίκες και επιτυχίες. Γίνονται προκρίσεις.

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί και σκοράρει. Αυτό (ξανα)είδαμε να συμβαίνει στο παιχνίδι με τον Αρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά. Έδειχναν να πιέζουν δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν δυο δοκάρι. Κάπου εκεί άλλαξε εντελώς το σκηνικό στο παιχνίδι. Η συνεργασία του Ανδρούτσου με τον Ραντζέλοβιτς είχε ως αποτέλεσμα την σέντρα του δεύτερου στο κεφάλι του επερχόμενου Καμαρά. Κάπου εκεί ο Αρης έσβησε από το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός φάνηκε κυρίαρχος.

Ο Αρης εμφανίστηκε πάλι το ματς μια φορά προς το τέλος όταν ο Μήτρογλου σούταρε από πλάγια και ο Σαμπάνης απομάκρυνε με τα πόδια. Η ομάδα του Μαρτίνς κυριάρχησε, έβαλε άλλα δυο γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο και έδειξε πως λίγα πράγματα θέλουν ακόμα δουλειά ενόψει των αναμετρήσεων με την Νέφτσι Μπακού. Κυρίως στην άμυνα και στις μπαλιές που γίνονται στην πλάτη της. Ο κυνισμός που εμφανίζει ο Ολυμπιακός σε πολλά παιχνίδια του ήταν που έδωσε μια καθαρή νίκη με 3-0.

Προσέξετε τώρα. Τρία γκολ ο Ολυμπιακός κανένα ο Ελ Αραμπί. Ο μαροκινός μπόμπερ το έχει συνήθειο να μην πολυσκοράρει στην προετοιμασία, σε αντίθεση με τα επίσημα παιχνίδια. Στο ματς με τον Αρη έδωσε το δεύτερο γκολ στον Εμβιλά με εξαιρετική πάσα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τρίβει τα χέρια του για την συνολική παρουσία στο ματς του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ασίστ γκολ και πολλές πλαγιοκοπήσεις.

Ο 24χρονος Σέρβος έχει ανάγκη να ξεφύγει από το ποδοσφαιρικό ημίφως και να λάμψει με τα ερυθρόλευκα. Την ανάγκη ενός παραγωγικού Ραντζέλοβιτς έχει και ο Ολυμπιακός. Ο Πιερ Κούντε ήταν απολαυστικός στο ματς με τον Άρη. Οργάνωση παιχνιδιού, σωστές πάσες , κάθετη κίνηση με την μπάλα και ασίστ στο τρίτο γκολ. Ο Καμερουνέζος χαφ είναι παίκτης υψηλής κλάσης με στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν έχουν οι υπόλοιποι χαφ.

Ο Αγκιμπού Καμάρα έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Μια εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Νέφτσι Μπακού, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση. Όσο περνούν οι μέρες και ενσωματώνονται οι νέες παίκτες ο Μαρτίνς θα δημιουργεί μια ομάδα καλύτερη από την περσινή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ