Η ΑΕΚ είναι ήδη η κερδισμένη του φετινού πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ είναι ήδη η κερδισμένη του φετινού πρωταθλήματος

Πλατανιάς. Ζωσιμάδες. Σκουτεράκια και ρολά ταμειακής. Τρίτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν συζητάμε καν πως πέφτει στα μαλακά, αλλά μάλιστα δεν αντιμετωπίζει ούτε καν τα προβλεπόμενα. Και -από τα σύννεφα πέφτουμε- μπας και συμβαίνει καμιά διαπλοκή; Μπα, τυχαίο θα είναι. Γι’ αυτό και σήμερα την τιμή του ΠΑΟΚ, απέναντι σε όσα του έχουν σούρει ολόκληρη […]

Πλατανιάς. Ζωσιμάδες. Σκουτεράκια και ρολά ταμειακής. Τρίτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν συζητάμε καν πως πέφτει στα μαλακά, αλλά μάλιστα δεν αντιμετωπίζει ούτε καν τα προβλεπόμενα. Και -από τα σύννεφα πέφτουμε- μπας και συμβαίνει καμιά διαπλοκή;

Μπα, τυχαίο θα είναι. Γι’ αυτό και σήμερα την τιμή του ΠΑΟΚ, απέναντι σε όσα του έχουν σούρει ολόκληρη την χρονιά- θα δικαιωθεί. Βάζω στοίχημα, δηλαδή, πως σήμερα θα δούμε ένα ντέρμπι φουλ της δεοντολογίας και τέτοια.

Πάντως, οι υπερβολές κατά του ΠΑΟΚ (πχ. γιατί να συνιστά αδίκημα ένα σκουτεράκι κρεμασμένο στα κάγκελα, δεν καταλαβαίνω) ήταν σίγουρα κακοπροαίρετες. Σε αντίθεση με την ποινή κατά του Παναθηναϊκού πέρυσι μετά την μπύρα στο κεφάλι του Ίβιτς, που ήταν οπωσδήποτε δικαίωση για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Σήμερα δεν κρίνεται το πρωτάθλημα, αλλά η τιμή του. Η ΑΕΚ όλη την χρονιά -και θα εξαιρέσω το πέναλτι στο πρώτο ματς με την Λαμία. Θα εξαιρέσω και την χειρονομία Χιμένεθ, για την οποία τιμωρήθηκε αναλόγως- είχε μία άψογη αγωνιστική συμπεριφορά. Οι οπαδοί, οι παίκτες. Τα καθαρά παιχνίδια της Ένωσης. Η ΑΕΚ φέτος είναι υποδειγματική, αλλά ο λόγος που πραγματικά αξίζει το πρωτάθλημα, είναι γιατί παίζει (καθαρό πάνω απ’ όλα) ποδόσφαιρο. Έχει φτάσει ως εδώ που έφτασε και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με την αξία της.

Φυσικά και μπορεί να κερδίσει σήμερα στην Τούμπα. Εξάλλου, όπως το συνηθίζει- σήμερα θα αγωνιστεί με πείσμα τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τη σκανδαλώδη αθώωση του ΠΑΟΚ.

Ό,τι και να γίνει, πάντως, η φετινή ΑΕΚ είναι η μεγάλη κερδισμένη της διοργάνωσης. Μένει τώρα να περιμένουμε μέχρι το τέλος του ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ