Ολυμπιακός – Η εντολή του Μαρτίνς και το παράδειγμα της Λαμίας…

Ολυμπιακός – Η εντολή του Μαρτίνς και το παράδειγμα της Λαμίας…

Το ματς στην Τρίπολη θα είναι δοκιμασία για όλους και αυτό το ξέρει καλά ο Μαρτίνς για αυτό και φρόντισε να προειδοποιήσει…

Τα λόγια του Ανδρέα Μπουχαλάκη λίγη ώρα μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη στη Λαμία ήταν χαρακτηριστικά για το πώς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται. Και για το τι θα πρέπει να αποφεύγει, ειδικά οι νεοαποκτηθέντες στην ομάδα όπου ακόμη ψάχνονται για να καταλάβουν τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα.

Κυρίως να καταλάβουν πως όπου και αν παίζει ο Ολυμπιακός με όποια ομάδα ανεξάρτητα από την δυναμική της αγωνίζεται θα πρέπει να «ματώνει» για να νικά. Κάθε ομάδα παίζει… τελικό με τον Ολυμπιακό και αυτό μπορεί να είναι βίωμα για τους παλιούς στην ομάδα όμως οι «νέοι» τώρα μαθαίνουν. Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μπουχαλάκης το «πάθημα στη Λαμία θα πρέπει να γίνει μάθημα».

Και αν στην Λαμία ο βαθμός δυσκολίας δεν ήταν υψηλός (αν και η ομάδα του Γρηγορίου παρά τις τρεις ήττες που έχει δείχνει αξιόλογη εικόνα) αυτό που έρχεται το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη είναι από τα λεγόμενα υψηλού κινδύνου. Το πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς μετά τα ντέρμπι και αυτό δείχνει πολλά. Μια έδρα που ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται και που οφείλει να πάρει το «τρίποντο» που θα του δώσει άλλο αέρα και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ματς που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση. Και κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως όταν ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί η συγκέντρωση της ομάδας. Να είναι το μυαλό σε… δύο γήπεδα. Για αυτό και η εντολή του στους «ερυθρόλευκους» είναι ξεκάθαρη.

«Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο, το ματς στην Τρίπολη είναι πολύ δύσκολο, ότι και να ακολουθεί δεν μας απασχολεί» είναι το μήνυμα του Πορτογάλου προπονητή που θέλει να αφήσει στην άκρη της Φενέρ και να κρατήσει στο 100% την προετοιμασία των παικτών του στον Αστέρα Τρίπολης. Και είναι αλήθεια πως το πρόσφατο «μάθημα» στη Λαμία βοηθάει τους πάντες στο Ρέντη να κατανοήσουν τι τους περιμένει και να πάρουν τα μέτρα τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ