Ο «Ανατόλ» γύρισε σπίτι του…

Ο «Ανατόλ» γύρισε σπίτι του…

Η επιστροφή του Γιώργου Ανατολάκη στον Ολυμπιακό αλλά και του Γιάννη Μανιάτη δείχνει τι σημαίνει ερυθρόλευκη οικογένεια. Το δίδυμο είναι ιδανικό για τον Ολυμπιακό Β΄ που θα δοκιμαστεί στη Super league 2. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκάθαρο για άλλη μια φορά…

Μεγαλώσαμε μαζί του. Για την ακρίβεια, για να «σπάσω» για λίγο τον δημοσιογραφικό κανόνα που «απαγορεύει» τον πρώτο ενικό, μεγάλωσα μαζί του. Εγώ στο ρεπορτάζ και αυτός στα γήπεδα με τα ερυθρόλευκα. Σε αμέτρητες προετοιμασίες στα βουνά της Αυστρίας, «μάχες» σε ντέρμπι σε «εχθρικές» έδρες, δοκιμασίες στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ο «λύκος» του Θρύλου, ο μάγκας με όλη την σημασία της λέξεως, ο «γαύρος» που δεν μάσαγε πουθενά και απέναντι σε κανένα. Ψυχάρα, τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα όσο λίγοι στα χρόνια που την φόρεσε, από το 1997 έως το 2007. Από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του Ολυμπιακού με 10 πρωταθλήματα στην πλάτη του και 3 κύπελλα. Με την ατάκα του αείμνηστου Σάββα Θεοδωρίδη να τον συνοδεύει παντού και να αποτυπώνει την πραγματικότητα. «Δεν πάω Τούμπα χωρίς τον Ανατολάκη».

Ο «Ανατολ», το αλάνι που έγραψε τη δική του ιστορία στον Πειραιά. Ο Σαλονικιός που για πάρτη του Θρύλου «δάγκωνε». Αγνός, τίμιος και ντόμπρος ο Γιώργος Ανατολάκης δεν έπαψε ποτέ να είναι κοντά στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Και από σήμερα είναι και πάλι μέσα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Μια είδηση που χαροποίησε πολύ κόσμο. Ο Γιώργος Ανατολάκης μπαίνει στον Ολυμπιακό Β΄ που θα δοκιμαστεί φέτος στην Super League 2 και αποτελεί εγγύηση για όλους. Γιατί ο «Ανατόλ» ξέρει πώς να μεταφέρει σε όλα τα νέα παιδιά αυτό που πρέπει. Τι είναι ο Ολυμπιακός και τι οφείλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό, για τον Ολυμπιακό. Και όταν μαζί του σε εξίσου σημαντικό ρόλο βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης που έγραψε και αυτός την δική του ιστορία στους ερυθρόλευκους τότε το κέρδος για την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, και συνολικά για τον σύλλογο είναι τεράστιο.

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη απέδειξε περίτρανα για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να ενεργοποιούνται οι δικοί του άνθρωποι. Πόσο πραγματική οικογένεια είναι στον Ολυμπιακό. Όλοι. Η κίνηση του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να φέρει στον σύλλογο τόσο τον Μανιάτη όσο και τον Ανατολάκη αποδεικνύει πολλά.

Μα πάνω από όλα πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο πως στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δουλεύουν ακατάπαυστα για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. Με τα δικά τους παιδιά σε κομβικούς ρόλους. Ο Τοροσίδης, ο Μοντεστό, ο Καρεμπέ στην πρώτη ομάδα. Ο Ιμπαγάσα, ο Μανιάτης, ο Ανατολάκης στην δεύτερη ομάδα. Όλοι τους τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα ως ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνετε (και) τώρα τι θα πει «ερυθρόλευκη οικογένεια»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ