Άρης – Νέα αρχή με «παλιό» τρόπο

Άρης – Νέα αρχή με «παλιό» τρόπο

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα και να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα του ρόστερ του, όπως έκανε την περσινή αγωνιστική περίοδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λαμία.

Έναν «κλασικό» Άρη είδαμε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μια ομάδα, δηλαδή, που ανταπεξήλθε στα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια που είχε, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κερδίζοντας τα αμφότερα, όμως, «κόλλησε» στα πιο εύκολα παιχνίδια, με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του και με τον Ιωνικό εκτός.

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε αρκετά πράγματα, έστω και υπό δύσκολες συνθήκες, λόγω των αρκετών απουσιών. Με έναν και μοναδικό στόχο, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του να αφήσει πίσω της τα κακώς κείμενα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Αυτό που χρειάζεται ο Άρης είναι να εκμεταλλευτεί τα  πλεονεκτήματα του ρόστερ του στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έκανε και μάλιστα με άριστο τρόπο, στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Με τον ίδιο προπονητή. Την ταχύτητα στο παιχνίδι, την ορθολογική ανάπτυξη, την γρήγορη εναλλαγή της μπάλας προκειμένου να μην γίνει προβλέψιμος.

Είναι, μάλιστα, τόσο μεγάλη η ποιότητα στο έμψυχο υλικό, που τα υπόλοιπα θα ξεκινήσουν να έρχονται από μόνα τους. Είχε την ατυχία, βέβαια, ο Άρης να έχει μαζεμένες απουσίες, σε ένα παιχνίδι κομβικό, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αν πετύχαινε και τρίτη συνεχόμενη νίκη, τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας. Τα προβλήματα, όμως, στα άκρα της επίθεσης αποδείχθηκαν καθοριστικά, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη ανασταλτικά.

Με κομβική φάση, φυσικά, για την εξέλιξη του αγώνα αυτή στον 4ο λεπτό. Αν, ο Καμαρά σκόραρε στο τετ α τετ, τότε θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο πιθανότατα, θα έληγε με ευρεία νίκη του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεση του ένα «γεμάτο» ρόστερ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι τραυματίες επέστρεψαν, όπως και οι διεθνείς.

Ο Άρης, επίσης, περιμένει λύσεις και από την ατομική ποιότητα των παικτών του. Λύσεις που δεν βρήκε στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ήταν χρυσή ευκαιρία για τον Άρη να ξεκινήσει με ένα επιβλητικό πέντε στα πέντε το πρωτάθλημα. Ξεκίνημα που από μόνο του θα έδινε μεγαλύτερη έμφαση στην άδικη τιμωρία που του επιβλήθηκε. Δεν είναι, όμως, ακόμα αργά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ