Ολυμπιακός – Ένα κακό βράδυ που διορθώνεται

Ολυμπιακός – Ένα κακό βράδυ που διορθώνεται

Στη Φρανκφούρτη τα πάντα πήγαν στραβά για τον Ολυμπιακό που όμως έχει την πολυτέλεια να αντέχει μια τέτοια ήττα καθώς όλα παραμένουν στα χέρια του

Συνέβησαν πολλά μαζί στη Φρανκφούρτη για να έρθει η πρώτη φετινή ήττα των πρωταθλητών Ελλάδας. Το κυριότερο, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τα βασικά από τα μεγάλα του «όπλα». Σε ένα παιχνίδι που αν μπορούσε να πιάσει καλύτερη απόδοση θα είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει πολλά παραπάνω από όσα τελικά δεν πήρε.

Ένα πέναλτι από το… πουθενά, μια παρατεταμένη αδράνεια στο να τελειώσουν την φάση στις καθυστερήσεις και να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, αντί για το 2-1 που αποδείχθηκε τεράστια διαφορά, και η μη αντίδραση στο τρίτο γκολ των Γερμανών που ήρθε σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο, έφεραν πολύ απλά την ήττα. Βάλτε στην εξίσωση και τις αποφάσεις των διαιτητών που έφεραν περαιτέρω εκνευρισμό.

Όπως και να έχει σε ένα ματς που είχε την μορφή του πρώτου «τελικού», καθώς μετά το 2-2 στην Πόλη ο Ολυμπιακός είχε μια μεγάλη ευκαιρία, δεν γίνεται να υπάρχει ουσιαστικά μόνο ένας ποδοσφαιριστής που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δυστυχώς ήταν μόνος του. Ο Ολυμπιακός όμως έχει την πολυτέλεια να αντέχει ένα κακό βράδυ σαν το χθεσινό στη Φρανκφούρτη. Μια ήττα που ναι μεν τον έφερε στη δεύτερη θέση, αλλά παραμένει στο +4 από την τρίτη Γαλατά και έχει δύο ματς μέσα στο Καραϊσκάκη για να πάρει την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στους 16.

Το επόμενο ματς με τους Γερμανούς θα είναι και αυτό που θα δείξει τον δρόμο, με τον Ολυμπιακό να μην γίνεται να παρουσιάσει την ίδια εικόνα. Μέχρι τότε βεβαίως προέχουν άλλα πράγματα, καθώς έρχεται το πρωτάθλημα και το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο άδειο Καραϊσκάκη.

Τον ΠΑΟΚ που θα έρθει με πολύ καλή ψυχολογία στο Καραϊσκάκη. Και τον Ολυμπιακό που έχει ήδη χάσει 4 βαθμούς στα τρία ματς στην έδρα του, έχει ήδη ένα ντέρμπι που δεν νίκησε και πλέον πρέπει να το πάρει αλλιώς και να νικήσει. Στο χέρι του άλλωστε είναι τα πάντα και στο πρωτάθλημα όπως στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ