Άρης – Τους εξέθεσε σε όλη την Ελλάδα

Άρης – Τους εξέθεσε σε όλη την Ελλάδα

Η ομάδα του Μάντζιου «πάτησε» αγωνιστικά την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκαν οι απίστευτες αποφάσεις του Διαμαντόπουλου για να φύγει με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ.

Ο Άρης έπαιξε μπαλάρα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας, είχε δοκάρι, έπαιξε μονότερμα στα τελευταία λεπτά τους γηπεδούχους, όμως, έφυγε από το ΟΑΚΑ χωρίς βαθμούς. Αιτία; Οι απίστευτες αποφάσεις του διαιτητή Διαμαντόπουλου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Κάθε φορά λέμε ότι δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, όμως, κάθε φορά δυστυχώς αυτά που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν.

Για την ακρίβεια, βέβαια, δεν ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη για τους ανθρώπους του Άρη, που είχαν ζητήσει από την ΚΕΔ και τον Κλάτενμπεργκ να ορίσουν ξένο διαιτητή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αντί γι΄ αυτό, είδαμε να ορίζεται ο Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας.

Λίγα 24ωρα αργότερα, τα όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ δυστυχώς επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης.

Έχουμε και λέμε. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρότα, ο οποίος είχε δεχτεί ήδη κίτρινη κάρτα, κάνει σκληρό μαρκάρισμα στον Μπερτόλιο. Ο διαιτητής αντί να δώσει φάουλ και να αποβάλει τον παίκτη της ΑΕΚ, δίνει κόρνερ!

Φυσικά ο προπονητής των γηπεδούχων, Αργύρης Γιαννίκης, έσπευσε να βγάλει άρον άρον τον παίκτη του από τον αγωνιστικό χώρο, προφανώς μην μπορώντας και ο ίδιος να καταλάβει πως γλίτωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απίστευτα πράγματα και στο πέναλτι που υποδείχθηκε σε πρώτη του Μάνταλου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Βλέποντας κανείς τη φάση από τα ριπλέι, πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει που ακριβώς είδε ανατροπή ο διαιτητής Διαμαντόπουλος και για ποιο λόγο δεν τον ενημέρωσαν σχετικά από το VAR.

Ακόμα και έτσι, όμως, αυτός ο Άρης, που ήταν σαφώς καλύτερος από την αντίπαλο του θα μπορούσε να φύγει νικητής. Γιατί πολύ απλά ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί ανάγκασε την ΑΕΚ να κάνει καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά, ενώ έπαιζε στο γήπεδο της.

Όλη η Ελλάδα είδε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και ποια άξιζε την νίκη. Η ευκαιρία του Σάσα στις καθυστερήσεις, ακόμα και αν κατέληγε σε γκολ, δεν θα απέδιδε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Γιατί αυτός ο Άρης έπρεπε να κερδίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ