Άλλα λόγια (να την γλιτώνει ο ΠΑΟΚ)

Άλλα λόγια (να την γλιτώνει ο ΠΑΟΚ)

Το θέμα είναι ότι η αδιάβλητη ελληνική Δικαιοσύνη απ' ό,τι φαίνεται είναι οπαδός της κυριολεξίας. Τον αρχίσατε τον αγώνα, κύριε; Αμ, δεν τον αρχίσατε! Λάδι ο ΠΑΟΚ.

Δεν είναι ότι διακόπηκε το ματς, είναι ότι δεν άρχισε ποτέ. Κι άμα δεν άρχισε ποτέ, τότε πώς θα μπορούσε να διακοπεί; Ματώνω άρα υπάρχω ή υπάρχω επειδή ματώνω; Ήταν ρολό ταμειακής ή μήπως ήταν απλώς η συναισθηματική έξαρση του οπαδού, οπότε δεν θεωρείται επίθεση αλλά εν βρασμώ έκρηξη; Όλα αυτά τα βαθύτατα φιλοσοφικά ερωτήματα έσωσαν τον ΠΑΟΚ, γιατί ο Σκουτέρης αντί για δικαστής μας βγήκε φιλόσοφος.
Για γέλια, κυρίες και κύριοί μου, για γέλια ήταν το σκεπτικό της απόφασης που εξασφάλισε στον ΠΑΟΚ την διατήρηση των 3 βαθμών του. Ή, μήπως, τη μη αφαίρεση; Το θέμα είναι ότι η αδιάβλητη ελληνική Δικαιοσύνη απ’ ό,τι φαίνεται είναι οπαδός της κυριολεξίας. Τον αρχίσατε τον αγώνα, κύριε; Αμ, δεν τον αρχίσατε! Λάδι ο ΠΑΟΚ.
Βέβαια, άμα θέλουμε να είμαστε οπαδοί της ακόμα σκληρότερης κυριολεξίας, το γεγονός ότι η Τούμπα είχε γίνει Βιετνάμ (το σωστό το Βιετνάμ, του Παντελή του Βούλγαρη) μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται για την καθυστέρηση της έναρξης κι άρα για την τύποις διακοπή. Η λέξη «παρακώλυση» είναι σωστή, κύριε Σκουτέρη;
Γελοιότητες και νομικίστικες υπεκφυγές. Αλλά να δούμε τι θα γίνει και με την υπόθεση του κουμπουροφόρου Ιβάν Σαββίδη.
Στο κάτω – κάτω είναι μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Να τα βάλουμε με την υγιή επιχειρηματικότητα; Άσε που ζήτησε και συγγνώμη λέγοντας να μην πέσει ο πέλεκυς στην ομάδα κι εξάλλου και ο ΟΛΘ δικός του είναι, θα την πληρώσει και ο ΟΛΘ για ένα οπλάκι;
Μη σας πω κι ότι θα διεκδικήσει ψυχική οδύνη για τον διασυρμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ