Τελικά τι απέγινε το… σκάνδαλο της αναβολής του ντέρμπι για να παίξει η ΑΕΚ χωρίς κόσμο;

Τελικά τι απέγινε το… σκάνδαλο της αναβολής του ντέρμπι για να παίξει η ΑΕΚ χωρίς κόσμο;

Καλό το... παραμυθάκι, αλλά δεν είχε δράκο. Καμία μεθόδευση από πλευράς Παναθηναϊκού και καμία ύπουλη στάση δεν υπήρξε για να παίξει σε άδειο ΟΑΚΑ.

Είναι εύκολο να πετάς λάσπη. Είναι εύκολο να λες, να γράφεις, να φαντάζεσαι, να κατηγορείς. Είναι πολύ εύκολο να υποθέσεις πως μεθοδεύεται μια ολόκληρη «πλεκτάνη», ένα… σκάνδαλο μεγατόνων για να σε πλήξει.

Από το πρωί της Τετάρτης άρχισε το… πανηγυράκι. Όταν έγινε γνωστή η επιστολή της αστυνομίας πως δεν θέλει να γίνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, λόγω της επετείου του Γρηγορόπουλου και της άφιξης του Πάπα στην Αθήνα, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» εντυπώσεων από μία συγκεκριμένη πλευρά. Αυτή της ΑΕΚ.

Έχοντας ως «εχθρό» τον Λευτέρη Αυγενάκη και θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα δεινά που της συμβαίνουν, από πλευράς ΑΕΚ ξεκίνησε ο απόλυτος παραλογισμός. Πως μεθοδεύεται αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής, ορισμός του την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά την Τρίτη θα ανακοινωθεί κλείσιμο των γηπέδων, άρα η ΑΕΚ θα παίξει το ντέρμπι χωρίς κόσμο.

Και εκτός από τον Αυγενάκη, υπήρξαν δημοσιεύματα και απόψεις που έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός κρατούσε… ύπουλη στάση σε όλο αυτό. Προσέξτε: ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσους υποστήριζαν όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή γιατί, έλεγαν, θέλει να παίξει χωρίς κόσμο το ντέρμπι. Μάλιστα κάποιοι το τράβηξαν ακόμα περισσότερο. Μιλώντας για… συμμαχία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ώστε να κλείσει το ΟΑΚΑ. Σαφώς και δεν έχουν ιδέα από την κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ούτε θα μάθουν ποτέ πως είναι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα σε αθλητικό επίπεδο.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός κράτησε ουδέτερη στάση στο όλο θέμα, διότι δεν είχε λόγο στο όλο θέμα. Τι να κάνει δηλαδή; Να βγάλει διαρροή πως θέλει να παίξει το ντέρμπι; Έτσι κι αλλιώς όσοι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως είναι μια περίοδος που οι «πράσινοι» θέλουν να παίζουν. Δεν έχουν δα να φοβηθούν και κάτι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν ελέγχει φυσικά την αστυνομία, δεν ελέγχει το υπουργείο, δεν ελέγχει γενικά τίποτα. Α να μην ξεχνιόμαστε: δεν ελέγχει και την ΕΠΟ…

Τελικά τίποτα απ’ όσα υποστήριζε ο περίγυρος της ΑΕΚ δεν θα συμβεί. Ούτε αναβολή θα πάρει το ντέρμπι, ούτε τα γήπεδα θα κλείσουν, μετά την τοποθέτηση της Πολιτείας, ούτε φυσικά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω από κάποια μεθόδευση για να κάνει… ζημιά στην ΑΕΚ.

Καλά τα παραμύθια, αλλά δεν είχαν δράκο τελικά. Ας απολαύσουμε όλοι το ντέρμπι της Κυριακής και ας κερδίσει ο καλύτερος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ