Η χρονιά του Κυπέλλου για τον Άρη

Η χρονιά του Κυπέλλου για τον Άρη

Πολύ σωστά, πλέον, ακούγεται και στις δηλώσεις παικτών και προπονητή ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μονόδρομος για τον Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αν μπορούσε να βάλει κανείς έναν τίτλο στη σειρά των αγώνων ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, θα ήταν οτι πέρασε η καλύτερη ομάδα στα προημιτελικά. Τόσο απλά.

Ο Άρης ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια, είναι ανώτερος σαν ομάδα, έχει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να πάρει στο …ρελαντί την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν νομίζω οτι χρήζει μεγαλύτερης ανάλυσης και το σημερινό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, ξεχωριστά. Ναι, μεν η αποβολή του Μεγιάδο έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, όμως και στα πρώτα 44 λεπτά, όταν οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονταν με έντεκα παίκτες, δεν κινδύνεψε. Κρατούσε εύκολα τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του.

Σε ότι αφορά τις δύο φάσεις που έκριναν το παιχνίδι, την αποβολή του Μεγιάδο και το πέναλτι του Μαρινάκη, δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω περαιτέρω ανάλυση, καθώς ήταν πεντακάθαρες.

Ο Άργεντινός μέσος βρήκε με τις τάπες τον Καμαρά και ευτυχώς που υπήρχε και ο VAR, καθώς ο διαιτητής δεν το είδε, αρχικά. Όσο για το πέναλτι, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ.

Ο Άρης προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ο μοναδικός του στόχος, πλέον, ανεξάρτητα από τη κλήρωση, είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Πολύ σωστά, έκαναν, μάλιστα, και ο προπονητής και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και πλέον το λένε δημόσια. Δεν χωράει διπλωματία σ’ αυτό. Μετα και την επένδυση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, μετά και τις μεταγραφές που ανέβασαν επίπεδο το ρόστερ. Μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

ΥΓ. Υπήρχαν και αυτοί που βιάστηκαν να βγάλουν «παλτό» τον Καμαρά. Και είναι και μερικοί που προσπαθούν να επηρεάσουν και την κοινή γνώμη. Τρομάρα τους…

ΥΓ1. Δεν… ιδρώνει το αυτί του Θόδωρου Καρυπίδη από αποδοκιμασίες και μπινελίκια. Δείχνει πόσο έχει δεθεί με την ομάδα. Τον Ιανουάριο, μάλιστα, ίσως υπάρξει και κάποια έκπληξη, γιατί ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης είναι «τρελαμένος».

ΥΓ2. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Σάσα στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τον καλό εαυτό του και βοήθησε τον Άρη να κυριαρχήσει στην μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ