Άρης : Κερδίζει όπως και να έχει

Άρης : Κερδίζει όπως και να έχει

Ο Άρης ενδιαφέρεται μόνο για την νίκη απέναντι στην Δόξα Δράμας , καθώς τον βολεύουν όλα τα αποτελέσματα στην Αγυιά.

Ο οργανισμός που λέγεται Άρης θα καθίσει σταυροπόδι το Σάββατο και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον ΟΦΗ. Με την μέχρι τώρα πορεία του, άλλωστε, στο πρωτάθλημα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει κερδίσει δύο πράγματα.

Πρώτον, ότι εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια η υπόθεση επιστροφή στη Superleague. Δεύτερον ότι βολεύεται με οποιαδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει στην αναμέτρηση της Αγυιάς, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε η Παναχαϊκή είτε ο ΟΦΗ, είτε και οι δύο (σε περίπτωση ισοβαθμίας) θα έχουν απώλειες.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Άρη είναι να κερδίσει το δικό του παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο Κλεάνθης Βικελιδης. Απέναντι σε μία καλή, πάντως, ομάδα την οποία βρίσκει στο τοπ της φόρμας της, καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ειδικά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κωστένογλου η Δόξα είναι μια διαφορετική ομάδα.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Άρης, διοίκηση, τεχνικό τιμ, οπαδοί, φαίνεται ότι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ήρεμο Πάσχα. Κάτι που τους αξίζει μετά από όσα πέρασαν από το 2012 και μετά. Η για την ακρίβεια, αν σε κάποια ομάδα αξίζει, αυτή είναι μόνο ο Άρης.

Το Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο. Πιθανότατα, περισσότερο και από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (όπου είχαν παραβρεθεί 15000 οπαδοί). Και όσο πλησιάζουμε προς του τέλος του εφιάλτη, όλο και περισσότεροι θα πείθονται και θα έρχονται στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ