Για να τον βγάλουν έξω από… τις οδηγίες χρήσης!

Για να τον βγάλουν έξω από… τις οδηγίες χρήσης!

Ο... αυστηρά προγραμματισμένος Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό που υπερέχει σε ποιότητα και προσωπικότητες

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι με απόντα τον Σαντσες που αποβλήθηκε και τον Κουρμπελη που λείπει κοντά ένα χρόνο. Τελευταία στιγμή έχασε και τον Χστζηγιοβανη που ο κόουτς Γιοβανοβιτς τον υπολογίζει ς εναλλακτική λύση στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός μετράει πιο πολλές και πιο ουσιαστικές. Του λείπουν μεταξύ άλλων οι δύο πιο επιδραστικοι παίκτες φέτος. Ο Αγκιμπου Καμαρα και ο Παπε Σισε. Η αλλοίωση της αγωνιστικής του φυσιογνωμίας είναι υπαρκτος κίνδυνος για την ομάδα του Μαρτίνς κι όποιος τυχον το θεωρήσει υπερβολή δεν έχει παρά να ξαναδεί το ματς της Ριζουπολης με τον Απόλλωνα.

Το γιατί έφτασε ο Ολυμπιακός να καθορίζεται αγωνιστικά από δύο παίκτες που όταν άρχισε η χρονιά δεν λογίζονται ως βασικοί, είναι άλλης τάξης ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση όμως η εξέλιξη τους δείχνει και το βάθος της δουλειάς που γίνεται στο Ρέντη. Σημασία έχει ότι ο Μαρτίνς θα ψάξει κατά τα φαινόμενα ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο σαν κι αυτό που έκανε η ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς τον Αγκιμπου που το σφράγισε με την παρουσία του, όπως έκανε κι ο Ελ Αραμπι που θα είναι στο χορτάρι. Παιχνίδια σε τόσο υψηλό επίπεδο, ντέρμπι δηλαδή, πολλές φορές τα κρίνουν οι προσωπικότητες. Ο Μαροκινός εκτελεστής είναι τέτοια περίπτωση όπως είναι χωρίς αμβιβολια και ο Βαλμπουενα είτε ξεκινήσει είτε έρθει από τον πάγκο.

Ο Γιοβανοβιτς έχει δημιουργήσει μια ομάδα που κινείται με βάση το πλάνο του. Παίζει ποδόσφαιρο βγαλμένο από τα… κιταπια του προπονητή. Αν τύχει κάτι που θα βγάλει την ομάδα από το… μανιουαλ του Γιοβανοβιτς, τότε το σύνολο απορρυθμιζεται. Του έχει συμβεί κάμποσες φορές φέτος του Παναθηναϊκου. Αν του συμβεί και στο ντέρμπι δύσκολα θα βρει τρόπους να το ανατρέψει. Έχω την εντύπωση ότι εκεί θα πονταρει ο Μαρτίνς ζητώντας από τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του να επιστρατευσουν την ατομική ποιότητά τους να βγάλουν τον Παναθηναϊκο έξω από τις οδηγίες χρήσεις. Αν αυτό δεν γίνει τότε οι πράσινοι έχουν σοβαρές πιθανότητες να πανηγυρίζουν μετά το ντέρμπι.

Για τον Γιοβανοβιτς θα ήταν ευλογία μια αγωνιστική εικόνα της ομάδας του αντίστοιχη με εκείνη κόντρα στον Άρη. Η διαφορά τότε ήταν ότι οι κίτρινοι δεν μπορούσαν να χτίσουν επιθέσεις επειδή τους έλειπαν όλοι οι βασικοί επιθετικοί. Με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αλλά το πως θα φτάσει η μπάλα στον Ελ Αραμπι αντί να ξενιτευεται αυτός για να την συναντήσει, θα είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ