Σαν σήμερα – Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4αρα (vid)

Σαν σήμερα – Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4αρα (vid)

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με 4-0 για το Κύπελλο Ελλάδος και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μια σπουδαία εμφάνιση σαν σήμερα πριν από 14 ολόκληρα χρόνια στο Καραϊσκάκη και είχε διαλύσει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος με 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στο τριφύλλι, έδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα και απέκλεισαν τους πράσινους από τη συνέχεια του θεσμού, κι ενώ λίγες μέρες πριν οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Καραϊσκάκη, αλλά είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς έγινε για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία πανηγυρική πρόκριση στο «κάστρο» του, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τρία γκολ και ικανοποίησαν απόλυτα τον κόσμο τους. Απόκρουση-κλειδί ο Νικοπολίδης στο 1-0.

Παραδόθηκαν στην επανάληψη οι πράσινοι που δέχθηκαν το 2-0 και το 3-0 μέσα σε δύο λεπτά, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είχε βάλει ο Νούνιες με ένα μυθικό βολέ στην κίνηση, κάνοντας το 4-0 για τους πρωταθλητές.

Δείτε το ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ