Οταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει ό,τι θέλει και ό,τι βολεύει στο αφήγημα «δεν φταίω εγώ»…

Οταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει ό,τι θέλει και ό,τι βολεύει στο αφήγημα «δεν φταίω εγώ»…

Οπως ότι «για εμένα ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα». Και δύο νταμπλ...

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης θα είδε πως αν μία ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη σε αυτό το ματς, αυτή δεν ήταν άλλη από την Ένωση. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη είχαν τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, είχαν ένα γκολ που ακυρώθηκε στην… τρίχα κι ο έτερος Δικέφαλος από την άλλη είχε μία ανούσια κατοχή κι ένα δοκάρι από σπόντα.

Μία ΑΕΚ που πήγε στην Τούμπα στα χειρότερά της φέτος, με τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που προερχόταν από ένα σερί νικών, όπως κι αν το έκανε αυτό. Κουβαλώντας στην πλάτη της και ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο που όπως και να το κάνεις σε επηρεάζει ψυχολογικά. Κι όμως, ήταν αυτή που άξιζε να φύγει με το διπλό και να έχει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Αυτό για όλους τους άλλους – ακόμα και για την πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ – εκτός από τον Ραζβάν Λουτσέσκού. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση χωρίς λόγο στην ΑΕΚ μετά το τέλος του ματς για τον τρόπο που αγωνίστηκε και προφανώς δεν του άρεσε. Μάλλον θα έπρεπε να παίξει η ΑΕΚ με τα στόπερ στη σέντρα, όπως με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, για να βρει η ομάδα του χώρους και να κάνει πάρτι στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Ή έπρεπε να πάρει ο ύπνος τον Γιαννίκη στον πάγκο, όπως είχε πάρει τον Μιλόγεβιτς στο ματς του πρωταθλήματος και να κάνει έναν υγιεινό περίπατο ο ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο περίμενε προφανώς ο Λουτσέσκου, δεν του βγήκε, κι έχασε τον έλεγχο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με αντίπαλο την Ένωση.

Όποτε βρει ευκαιρία βγάζει κόμπλεξ για την ομάδα που τον απέρριψε το 2017 για να πάρει τον Χιμένεθ που την έκανε τελικά πρωταθλήτρια 1,5 χρόνο μετά κόντρα στη δική του ομάδα. Τότε που «για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής». Έτσι και τώρα, μάλλον για εκείνον ο ΠΑΟΚ νίκησε. Ίσως να πήρε και την πρόκριση από το πρώτο ματς. Πού ξέρεις; Λουτσέσκου είναι, ό,τι θέλει λέει…

Απ’ ότι φαίνεται πάντως ο Λουτσέσκου κατάφερε να πετύχει κάτι που ούτε ο Μελισσανίδης δεν έχει πετύχει εδώ και πολύ καιρό. Κατάφερε να συσπειρώσει τους ΑΕΚτζήδες, σε μία περίοδο που η εσωστρέφεια είχε κάνει για τα καλά την εμφάνισή της. Το αν θα του βγει σε κακό, θα φανεί πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ