Απίστευτη ατυχία για Τσούμπερ – Τρεις φορές του έχει ακυρωθεί γκολ στην… τρίχα (vids)

Απίστευτη ατυχία για Τσούμπερ – Τρεις φορές του έχει ακυρωθεί γκολ στην… τρίχα (vids)

Όσκαρ ατυχίας το τελευταίο διάστημα για τον Στίβεν Τσούμπερ που έχει σκοράρει τρεις φορές και είδε τα γκολ του να ακυρώνονται ισάριθμες για οριακό οφσάιντ.

Ο Στίβεν Τσούμπερ ξεκίνησε εντυπωσιακά με τα κιτρινόμαυρα καθώς στο πρώτο του δίμηνο στην ΑΕΚ πέτυχε πέντε γκολ ενώ έδωσε και δύο ασίστ όντας από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας του. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τον Ελβετό που ταλαιπωρήθηκε κι από έναν τραυματισμό και όταν επανήλθε στη δράση δεν ήταν ξανά ο ίδιος.

Το τελευταίο διάστημα όμως είναι εμφανές πως ο Τσούμπερ έχει και μεγάλη γκίνια. Είναι μέσα στις φάσεις, χάνει ευκαιρίες, σκοράρει, αλλά τα γκολ του ακυρώνονται οριακά. Κόντρα στον ΠΑΟΚ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ το οποίο δεν μέτρησε μέσω VAR καθώς μία… τρίχα του ήταν οφσάιντ.

Το ίδιο είχε συμβεί πριν από 1,5 περίπου μήνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκεί ο Ελβετός μπήκε ως αλλαγή στο ματς και σκόραρε δύο φορές, πανηγύρισε και τα δύο γκολ, αλλά στο τέλος είδε να του ακυρώνονται για οριακά οφσάιντ. Είναι φανερό πως δεν τον θέλει η μπάλα, σε αντίθεση με το ξεκίνημα της σεζόν όπου θα μπορούσε να πει κανείς πως του έβγαιναν όλα.

Το γεγονός πάντως πως είναι μέσα στις φάσεις, πως το ψάχνει και το παλεύει, είναι θετικό και μπορεί να κάνει τον Γιαννίκη να ελπίζει βάσιμα πως μόλις καταφέρει να… λύσει τα μάγια και να βάλει ένα γκολ που θα μετρήσει, θα πάρει μπρος και θα θυμίσει τον Τσούμπερ του πρώτου διαστήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ